Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Smokesuitilta debyyttisingle!

Jake kirjoitti noin 17 vuotta sitten (2 kommenttia)
Seinäjoen oma grungelupaus SMOKESUIT julkaisi 5. huhtikuuta debyyttisinglensä Cyanide Mindeye:n. Nimikkobiisiä on pystynyt kuuntelemaan yhtyeen myspace-sivuilta jo hetken verran jossa se on kerännyt kuulijakuntaa bändille ja sytyttänyt innokasta keskustelua tulevasta julkaisusta. Levyltä löytyy myös kappaleet LEARN! sekä Savior jotka raivaavat tietä syksyllä 2007 julkaistavalle kokopitkälle.

Mukana myös musiikkivideo Cyanide Mindeye:stä Levy on tilattavissa julkaisupäivästä lähtien yhtyeen kotisivuilta: www.smokesuit.com.

Vuonna 1997 perustettu Smokesuit toimi aikaisemmin nimellä Trigon joka julkaisi kolme singleä jotka kaikki saivat loistavia arvioita maailmanlaajuisesti. Smokesuit on tällä hetkellä kovassa nousussa ja lunasti esiintymisen Provinssirockista Alku.-bändiskaban kautta, johon osallistui huimat 450 yhtyettä. Yhtye kiertää Suomea keväällä, tarkemmat päivämäärät löytyvät kotisivuilta.

+/- saldo : 0 |

    retrou kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mistä löydät/miten päätät mitä bändiä puffailet milloinkin?

    Jake kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Liekkö valtaisa yllätys että uutisiksi julkaistaan kun bändi vaivautuu lähestymään lehdistötiedotteella, johon ei tarvitse hirveästi omia runoilla?