Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Pikatesti : Biltema pika-akkulaturi

Jake kirjoitti noin 15 vuotta sitten (3 kommenttia)
Bilteman pika-akkulaturia (38-241) kehuttiin useammallakin foorumilla. Mikroprosessoriohjattu, itsenäinen latauspiiri jokaiselle ladattavalle akulle, lataa AA ja AAA akkuja 1-4 kpl kerrallaan. Merkkivalot kullekin akulle. Hinta 16,90 eur.

[img]juttukuvat/laturi.jpg" align="right" hspace="5" vspace="5">Liian hyvä ollakseen totta? Näin tälläkin kertaa, Biltema on tainut keksiä jonkinlaisen pseudo-laturin, tämä pikalaturi saattaa ladata akkuja 1min - 5 h, "täydet" akut toimivat käyttökohteissa 1-5 min. Käyttökokemuksen kruunaa se kun huomaa että kuvauskeikalle varatut kolme settiä "ladattuja" akkuja ovatkin järjestään tyhjiä. On kai syytä epäillä ettei lataa akkuja oikein tai eikä ainakaan täyteen. Mikroprosessorit (hah), jotka latausta ohjaavat, tunnistavat myös vialliset akut, tällöin latausvalo jää vilkkumaan jos piiri on viallinen. Tähän sokeasti luottaen kierrätykseen meni pari sarjaa akkuja, nyt jälkiviisaana hieman mietityttää että olivatko sittenkään viallisia.

Halpa ostaa, paska saa. Ei ymmärrä miksi tätä kehutaan varauksetta, vahingonilostako?

+/- saldo : 0 |

  Lerxst kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mä olen saanut aikanaan niin paskaa palvelua Biltemassa (ja vielä kyseessä oli paska tavara...) että en ole jalallakaan astunut heitin putiikkeihinsa ainakaan 7 vuoteen.

  Jake kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämä hankinta tulikin tehtyä lukuisien suositusten perusteella ko. laatutavaratalosta ja jäi vähän ihmetyttämään nämä kehuskelut vempulan laadusta, aivan paskahan tuo on.

  Jammo kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niinpä. Biltemassa ostajaa pannaan halvalla? CD-levykoteloja olen putiikista ostanut, ja ne eivät ole toistaiseksi pettäneet...

  Jaa, mä ostin aikoinaan Vartan High Speed Chargerin 57043 kun laturia tarvitsin. Olihan tuo ainakin kolme kertaa kalliimpi kuin Bilteman tuote, mutta toimimisesta täytynee myös maksaa?!