Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Pikatesti : langaton multimedianäppäimistö

Jake kirjoitti noin 16 vuotta sitten (0 kommenttia)
Palasokeri taas testaa. Biltema ei ole alkanut sponsoriksemme vaikka tämä on jo toinen B-kaupan tuote lyhyen ajan sisällä. Edellinen tuote (akkulaturi) oli laadultaan aivan naurettava (lue: persiistä), tämänkertainen multimedianäppäimistö oli sitten toisensuuntainen yllätys, siksi ehkä näiden muutaman tekstirivin arvoinen.
Tuotenro 24744. Langaton näppäimistö, 39,90 eur. Heräteostoksena sattui kaupasta tällainen mukaan, lähinnä siksi että olin 1,5 v etsinyt HTPC-käyttöön soveltuvaa näppäimistöä, missä olisi yhdysrakenteinen hiiri. On nimittäin monin verroin näppärämpi käyttää kotiteatterin kaverina tällaista, missä hiiri on pieni teräskuula näppäimistön kulmassa kuin erillisellä hiirellä sohia. Odotukset eivät olleet kummoiset aikaisempien B-tuotteiden pohjalta ja siksi yllätys olikin sitä suurempi; laite toimii täydellisen hienosti, erityisenä plussana virtakytkin mikä säästää siltä että joutuu etsimään aina ensimmäiseksi paristoja/akkuja kun näppäimistöllä on käyttöä. Verrokkilaitteina on samassa ympäristössä käytetty sekä Labtecin että Logitechin tuotteita ja niistä ei ole juurikaan hyvää sanottavaa. Toinen tämän Bilteman tuotteen erityiseksi ominaisuudeksi on mainittava sen kantama ja se että yhteys itse mediapc:seen muodostuu välittömästi kun näppäimistöön kytkee virran päälle. Näin homma ei noiden aikaisempien vekottimien kanssa todellakaan toiminut.

Näppäimistöstä löytyy tarvittavat median käpistelyyn tarvittavat pikanäppäimet, näistä suurin osa toimii ihan perus XP:llä ilman erityisiä ajureita, lisäksi muutama nakkula on selkeästi Media Center Editionia varten kustomoitu. Ja hiiren näppäimet näppäimistökotelon kulmissa, tämä ei selviä pakkauksesta ja aiheutti hieman hämmennystä aluksi, mutta itseasiassa kohtalaisen hyvin toimiva ratkaisu.

Seuraavaksi pikatestissä toivottavasti Full HD-tykki, ehkäpä hankittuna jostain muualta kuin Biltemasta.

+/- saldo : 0 |