Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Mikko Kuustonen, Jippu ja Timo Rautiainen yhteiskeikalla

Jake kirjoitti noin 16 vuotta sitten (0 kommenttia)
Heinolassa Jyrää -konsertti järjestetään sunnuntaina 24.8.2008.



Tapahtuman erikoisuutena on ainoastaan Heinolassa Jyrää -konserttia varten kerätty Heinolassa Jyrää All Stars -kokoonpano, jonka solisteina toimivat Mikko Kuustonen, Jippu ja Timo Rautiainen. Konserttia varten kerättyä bändiä johtaa kitaristi Peter Engberg, joka myös sovittaa kappaleet.

Mikko Kuustonen, Jippu ja Timo Rautiainen esittävät omia biisejään sekä omia suosikkejaan. Luvassa on lisäksi myös yhteisnumeroita. Ohjelmisto on koottu vain ja ainoastaan Heinolassa Jyrää -konserttia varten.

Heinolassa Jyrää -konsertissa esiintyvät myös Maj Karma sekä Riku Niemen 25-henkinen Swing Orchestra solistinaan Jorma Kääriäinen. Maj Karman viimeisin levy Ukkonen on myynyt jo huimat 27.000 kappaletta. Yhtye julkaisee seuraavan levyn ensi syksynä ja keikkailee valikoiduilla festivaaleilla tämän kesän aikana.

Riku Niemen Swing Orchestra on näyttävä 25 hengen kokoonpano, jonka solistina toimii Jorma Kääriäinen. Agents-levyjen, soololevytysten sekä kiertueiden myötä Jorma Kääriäinen on yksi tämän hetken suosituimmista miessolisteista.

http://www.heinola.net/?area=jyraa

+/- saldo : 0 |