Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Kool & The Gang Vantaalla syyskuussa

Jake kirjoitti noin 16 vuotta sitten (0 kommenttia)
Kool & The Gang Flamingo Clubilla Vantaalla 11. syyskuuta 2008

Legendaarinen funk-, soul- ja r'n'b -kokoonpano Kool & The Gang esiintyy torstaina syyskuun 11. päivä Flamingo Club -yökerhossa Vantaalla. Seurue saapuu Suomeen Ison-Britannian, Hollannin ja Ranskan konserttien jälkeen ja jatkaa maailmankiertuettaan Flamingo Clubin illan jälkeen kohti Yhdysvaltoja.

Jo 1960-luvulta lähtien toiminut Kool & The Gang on myynyt yli 70 miljoonaa albumia ja vastaanottanut muun muassa 2 Grammy-palkintoa sekä 31 kulta- ja platinalevyä. Ryhmä on esiintynyt 35 vuoden ajan ja hellii nyt suomalaisia tanssiklassikoillaan Flamingo Clubissa. Listahittien valikoima on uskomaton ja sisältää muun muassa kappaleet "Jungle Boogie", "Celebration", "Get Down On It", "Ladies Night", "Cherish" ja "Too Hot", jotka soivat edelleen radioissa ympäri maailman. Viimeisimmän "Still Kool" -albuminsa kokoonpano julkaisi vuonna 2007.

Kool & The Gangin ydinjäsenistöön ovat vuosien varrella kuuluneet veljekset Robert "Kool" Bell ja Ronald "Khalis" Bell sekä George "Funky" Brown, Dennis "Dee Tee" Thomas, Ricky Westfield ja Charles Smith. Kaikki heistä ovat alkuperäisjäseniä, tosin viimeksi mainittu menehtyi vuonna 2006. Flamingo Clubilla Kool & The Gangin alkuperäisistä herrasmiehistä nähdään Bellin veljekset Robert (basso) ja Ronald (saksofoni) sekä Dennis Thomas (saksofoni) ja George Brown (rummut).

Flamingo Club avautuu elämyskeidas Flamingoon Jumbon kupeeseen syyskuun alussa. Yökerho ja show-ravintola kuuluu SK Ravintoloiden ketjuun ja on lajissaan Suomen suurin. Flamingo Club tarjoaa konserteille upeat puitteet huippuluokan äänentoisto- ja valaistuslaitteistolla. Syksyn aikana konsertoimassa nähdään Kool & The Gangin lisäksi Village People, Boney M, Ace Of Base, Dr. Alban & Haddaway ja The Supremes.

Liput ovat nyt myynnissä Lippupalvelussa.

+/- saldo : 0 |