Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Suomen Las Vegas avautuu Vantaalle syyskuussa

Jake kirjoitti noin 16 vuotta sitten (0 kommenttia)
Pohjoismaiden suurin yökerho ja showravintola Flamingo Club, SK Ravintoloiden uusin yökerho avataan syyskuun alussa Vantaalle elämyskeidas Flamingoon Jumbon kupeeseen. Yökerhosta tulee Suomen ja Pohjoismaiden suurin, ja se tarjoaa sekä kansainvälisen tason musiikkiviihdettä että upeat puitteet juhlimiselle.

Flamingo Club sijaitsee kahdessa kerroksessa. Baareja on kahdeksan, ja yksi niistä on sijoitettu lämmitetylle, katetulle 400 hengen terassille. Sisään mahtuu yhteensä 2500 asiakasta, ja molemmissa kerroksissa on oma tanssilattiansa. Äänentoisto- ja valolaitteet ovat huippuluokkaa ja sisustukselliset ratkaisut ainutlaatuisia Suomessa, jopa harvinaisia koko maailmassa: kaikki pinnat voidaan muuntaa valojen avulla täysin erilaisiksi.

Flamingo Clubilta löytyy myös viehättäviä erikoisuuksia. Vihkikappelissa voi mennä naimisiin sen oikean löydyttyä - huhu kertoo, että eräs tunnettu pari sanoisi tahdon itsensä Elviksen vihkimänä. Karaokehuoneessa otetaan haltuun päivän kovimmat hitit, omilla tulkinnoilla, ja pelien ystäville on suora yhteys viereiseen RAY:n Gold Dust -peliklubiin. 60 neliömetrin esiintymislavalle mahtuu isompikin kokoonpano, ja syksyn 2008 aikana Flamingo Clubilla nähdään Kool & The Gang, Village People, Boney M, Ace Of Base, Dr. Alban & Haddaway ja The Supremes useamman illan kiinnityksillä.

Syksyn ohjelmaan kuuluvat myös ”Frederik – Suomidiskon Kuningas” -musiikkirevyy sekä ”Janis! – eräs rocklegenda” -musiikkinäytelmä. Kun showroomissa konsertoidaan, yökerho palvelee samaan aikaan asiakkaita normaalisti kello 22-04. Konsertteihin on mahdollista ostaa valmiiksi räätälöityjä viihdepaketteja, jotka pitävät sisällään huippuluokan kansainvälisten artistien ja esiintyjien lisäksi herkullista ruokaa ja juomaa.

Flamingo Club on sijainniltaan ihanteellinen myös ympäröivän yritysalueen
konferensseille, koulutustapahtumille ja muille yritystilaisuuksille. Flamingo Club on ensi kertaa avoinna yleisölle 5.9-6.9.2008 kello 22-04!

www.flamingoclub.fi

Toim. huom. tästä mainoksesta ei ole maksettu edes VIP kortilla, niukin naukin ja rimaa hipoen ylittänee Palasokerin olemattoman uutiskynnyksen.

+/- saldo : 0 |