Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Overhead julkaisee kolmannen levynsä - Valvomon Setä progeilee

Jake kirjoitti noin 16 vuotta sitten (2 kommenttia)
Helsinkiläinen progressiivista rockia soittava Overhead julkaisee syyskuun 16. kolmannen levynsä. 'And We're Not Here After All' -albumin julkaisee ranskalainen Musea, jolla on jakelua pariinkymmeneen maahan. Levy on temaattinen kokonaisuus tunnelmallista melodista rockia.

Bändin kaksi edellistä levyä ovat saaneet hyvän vastaanoton niin kuulijoiden kuin kriitikoidenkin keskuudessa. Levyt ovat saaneet hyviä arvosteluita ympäri maailman ja radiosoittoa varsinkin progeen erikoistuneilla radioasemilla.

Overhead on keikkaillut menestyksekkäästi ympäri Eurooppaa kuudessa eri maassa ja aikoo kiertää Eurooppaa jälleen uuden levyn myötä. Levynjulkaisua bändi juhlistaa 16.9. Helsingissä ravintola Libertéssä soittaen erikoispitkän keikan.

Kaksi bändin muusikoista vaikuttaa myös kesähitistään tutussa Valvomossa, joka myös julkaisi toukokuussa uuden levynsä.

www.overhead-band.com
www.myspace.com/overheadband

+/- saldo : 0 |

  iikori kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joutuu lähtemään levyostoksille, levy 15 eskoa. Näkyi olevan 21 jossain putiikissa.Soitto alkaa kuulemma 21.00.

  Lopuksi: Ollos siunattu uusi tupakkilaki.

  jaana kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Täytyy kyllä sanoa, että levy on todella upea. 5-10 kuuntelukerran jälkeen levy avautuu todella ja loppupäivä meneekin hyräillessä tarttuvia melodioita.

  OH:n jannuille täys kymppi levystä, sounditkin on todella kohdallaan. Ei ole päässyt mikään kaupallinen puolikuuro miksaaja kompuroimaan dynamiikkaa lyttyyn.