Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Big Boom Bändikilpailu hakee taas bändejä!

Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten (0 kommenttia)
Persoonallisten ja oman näkemyksen omaavien bändien etsinnät starttaavat taas.

Big Boom Bändikilpailu tarjoaa myös tänäkin vuonna kaikille bändeille ympäri Suomen mahdollisuuden räjäyttää yleisön tajunnan meiningillään, kehittää itseään musiikkialan ammattilaisten kommenteilla ja kilpailla kovista palkinnoista. Finalistibändit taistelevat niin maineesta ja kunniasta kuin keikoista ja studioajastakin.

Demonsa lähettäneistä bändeistä valitaan 20 nettiäänestykseen, jossa yleisö pääsee vaikuttamaan suosikkinsa pääsyyn semifinaaliin Jyväskylän Siltasaliin. Semifinaaleista tuomareiden päätäntävalta mahdollistaa parhaimpien menolipun vuoden 2009 Big Boom Bändikilpailun finaaliin, Suomen maineikkaampiin keikkapaikkoihin kuuluvan Tanssisali Lutakon lavalle. Tuomareina toimivat mm. Timo Rautiainen, Mika Jussila (Finnvox), sekä Arde Jokinen (Rock 'n' Roll Circus).

Vuosi 2009 on Big Boom Bändikilpailun kuudes. Vaikka kilpailun miljööt sijoittuvat Jyväskylään, ei huolta! Kaikki bändit ympäri Suomea ovat tervetulleita! Big Boom Bändikilpailun tehtävä on järjestää levytyssopimusta vailla oleville nuorille ja omaperäisille bändeille mahdollisuus kehittyä ja ennen kaikkea pitää hauskaa kilpaillessaan palkinnoista! Big Boom bändikilpailun historian aikana lavoilla on nähty rokkaamassa mm. Snow White's Poison Bite, The Duke, Superchrist, Machine Men and Jacks of All Trades!

Big Boom Bändikilpailuetsii oikealla asenteella varustettuja bändejä, joille intohimo, oma tyyli ja persoonallinen soundi ovat lähtökohtia musiikin tekemiselle. Demokampanja pyörähtää käyntiin 26.1.2009 ja viimeisenkin demon tulee kalahtaa postilaatikkoon 20.2.2009. Tsekkaa tarkemmat ohjeet kilpailuun osallistumisesta netissä!

Lisätietoja ja kilpailun säännöt löytyvät osoitteesta http://www.bigboom.fi

+/- saldo : 0 |