Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Pojat julkaisee maaliskuussa uuden albumin

Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten (0 kommenttia)
Suomalaisen ramopunkin menestyneimpiin yhtyeisiin lukeutuva Pojat julkaisee maaliskuun 4. päivänä järjestyksessä seitsemännen pitkäsoittonsa "Ketä sä rakastat". Levy sisältää yhteensä viisitoista biisiä, mm. uudet versiot yhtyeen aiemmin kokoelmille levyttämistä kappaleista "Saatanan Sheena" ja "Danny seis". Ensiksi mainittu kappaleista on dekkaristi Leena Lehtolaisen sanoitus. Jälkimmäinen puolestaan on käännös Ramonesin hitistä "Danny Says", jonka suomennos syntyi menneinä vuosina sen jälkeen kun herrat Tapani Kansa, Danny ja Markku Aro anastivat Poikien nimen omalle keikkakokoonpanolleen.
Valtaosa albumin viidestätoista kappaleesta on aiemmin levyllä kuulemattomia. Näistä takuuvarma hitti levyllä on "Yö-yhtye”, jota on saattanut jo tovin keikoilla kuulla Dr. Feelgoodin “Back In the Night” -sävelellä esitettynä. Levyä varten kappale tosin sävellettiin Miika Söderholmin toimesta uusiksi käännöslupakäsittelyn viivästyessä. Levyn nimibiisissä ”Ketä sä rakastat” on puolestaan samanlaista melodista tarttuvuutta kuin Poikien edellisen albumin kappaleessa ”Mä uskon meihin”, joka on jo monien toimesta julistettu Ne Luumäkien ”Onnellisen perheen” ohella suomalaisen ramopunkin kansallislauluksi.

Albumin ilmestymisviikolla Tampereen Vastavirta-klubilla vietetään kolmipäiväisiä Elämä on punk -karkeloita, jotka toimivat myös Poikien levyn julkaisujuhlina. Poikien lisäksi rock-illoissa esiintyvät mm. Kakka-hätä 77, James Puhto-Ren sekä Joey Luumäki & Tappajatomaatit.

BIISILISTA:
1. Ketä sä rakastat
2. Rauman Kimmon juhannus
3. Nojaan kadun kulmaan
4. Danny seis
5. Luuranko kaapissa
6. Lehmät lentää
7. Sit-down tragiikkaa
8. Lottovoitto
9. Nuori pölvästi
10. Yö-yhtye
11. Mikko lähtee Kaliforniaan
12. Kiire
13. Boris Karloff
14. Mä haluun encoren
15. Saatanan Sheena

POJAT:
Kitara, laulu - Miika Söderholm (mm. Ypö-Viis, Debbie)
Rummut - Kaide Haikonen (mm. Ne Luumäet, Rehtorit)
Basso, laulu - Sami Mikkola (mm. Kelpo Pojat, Rehtorit)

+/- saldo : 0 |