Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Äänestä Big Boom-Bändikilpailun suosikkisi semifinaaliin!

Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten (0 kommenttia)
Big Boom on Jyväskylässä järjestettävä bändikilpailu, joka tarjoaa tänäkin vuonna kaikille bändeille ympäri Suomen mahdollisuuden räjäyttää yleisön tajunnan meiningillään, kehittää itseään musiikkialan ammattilaisten kommenteilla ja kilpailla kovista palkinnoista.

Kilpailuun osallistuminen päättyy 20.2 perjantaina, jonka jälkeen pääsee myös yleisö vaikuttamaan kilpailun kulkuun. Kaksikymmentä laadukkainta ja parhaiten soivaa bändiä astelee Big
Boom-nettiareenalle biisin ja bändi-infon muodossa 25.2 alkaen, jolloin käynnistyy yleisöäänestys osoitteessa www.bigboom.fi. Äänestysaikaa on 20.3 saakka, joten aikaa vaikuttaa oman lempibändin menestykseen on riittävästi!

Neljä eniten yleisöääniä saanutta bändiä läpäisee tiensä semifinaaleihin ja toiset neljä valikoituu Big Boom -raadin toimesta. Yhteensä siis kahdeksan bändiä kutsutaan 4.4. järjestettävään Big Boom-bändikilpailun semifinaalin, Jyväskylän Siltasaliin. Semifinaalista neljä vaikuttavinta bändiä etenee 5.4 järjestettävään finaaliin, Suomen maineikkaampiin keikkapaikkoihin kuuluvan Tanssisali Lutakon lavalle. Finalistibändit taistelevat niin maineesta ja kunniasta kuin keikoista ja studioajastakin.

Tuomareina kilpailussa toimivat mm. Timo Rautiainen, Mika Jussila (Finnvox), Arde Jokinen (Rock 'n' Roll Circus), sekä Valtteri Tynkkynen (YUP).

+/- saldo : 0 |