Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Lyhytelokuva Monte Rosso DVD:nä

Jake kirjoitti noin 15 vuotta sitten (0 kommenttia)
Kulttisuosioon nousseen MADVENTURES-matkailusarjan Tunna Milonoffin ja Riku Rantalan lyhytelokuva MONTE ROSSO ilmestyy 3.6.2009 DVD:nä. Elokuva kertoo helsinkiläisestä elämäntavasta, sukupolvesta ja kielestä - autenttinen ajankuva, jota ei aiemmin ole tallennettu elokuvaksi!

MONTE ROSSO on yhteen kesäiseen päivään sijoittuva urbaani veijarikomedia nykyhetken Helsingistä. Klassisen farssin juoni kietoutuu duunarin ansaitun viikonloppuvapaan, kaverusten välisen kilpakosinnan ja mahdollisimman huonosti ajoitetun polkupyörävarkauden ympärille.

Normaalia elokuvaa lyhyemmästä kestosta on pyritty tekemään vahvuus. Tekijät vertaavat kestoa musiikkimaailmasta tuttuun pitkäsoittoon. He toivovat, että katsojien suhde elokuvaan voisi olla samanlainen kuin lempilevyyn, jota jaksetaan kuunnella yhä uudelleen.

MONTE ROSSON on ohjannut Tuomas "Tunna" Milonoff yhdessä käsikirjoittaja Jon Sundellin kanssa. Tuottajana toimii Riku Rantala.

GIMMEYAWALLET PRODUCTIONSIN tuottama elokuva on toteutettu osana Suomen elokuvasäätiön ja YLE TV1:n suomalainen novellielokuva 2007 -hanketta.

DVD-julkaisu sisältää:

- Elokuvan, 40 min.
- Englanninkieliset tekstit
- Making-of -lisämateriaalia

Lisäksi mukana on mixtape-cd, jonka ovat koonneet DJ Street Kobra & Croko-Roc. Levyllä on mukana niin MONTE ROSSOSSA kuultavaa kiiteltyä soundtrack-musiikkia kuin elokuvan inspiroimaa uutta soundia.

+/- saldo : 0 |