Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Hitlantis.com -klubi tarjoaa mahdollisuuden levytyssopimukseen

Jake kirjoitti noin 15 vuotta sitten (0 kommenttia)
Hitlantis, Tavastia, Universal ja Spinefarm Records etsivät uusia kykyjä

Suuren suosion saavuttanut, internetin musiikkipalvelujen uuden aikakauden tänä syksynä aloittanut Hitlantis.com tarjoaa nyt suomalaisbändeille mahdollisuuden levytyssopimukseen eturivin levy-yhtiöiden kanssa.

Hitlantis ja Helsingin Tavastia-klubi järjestävät kerran kuukaudessa Hitlantis-illan, jossa parhaat suomalaiset bändit pääsevät esiintymään Semifinaali-ravintolaan.

-Hitlantis auttaa löytämään bändit ja me taas annamme heille mahdollisuuden esiintymiseen jossa heidät saatetaan ”löytää”, sanoo Hitlantiksen toimitusjohtaja Marcus Tilgmann.

Universalin ja Spinefarm Recordsin kykyjenetsijä on läsnä jokaisessa Hitlantis-illassa. Ensimmäiseen iltaan on kutsuttu mukaan suurempien festivaalien järjestäjiä, jotka katsastavat esiintyjiä festivaaleilleen. Mukana on ohjelmatoimistoja, musiikinviejiä, promoottoreita ja klubinvetäjiä, toisin sanoen koko kotimainen musiikkiskene.

-Hitlantis-klubi tarjoaa meille mainion kanavan tutustua uuteen kotimaiseen musiikkiin ja sen tekijöihin siellä, missä se tapahtuu eli keikoilla elävän yleisön edessä, toteaa Universal Music Finlandin markkinointijohtaja Kimmo Kivisilta.

Bändin osallistumisen edellytys ainutlaatuiseen iltaan on ladata musiikkiaan Hitlantis.com -palveluun. Mikäli fanit ovat aktiivisia, bändi pääsee esiintymään.

-Tämä on aivan ainutlaatuista, autamme aloittelevia bändejä pääsemään maailman areenoille, Tilgmann sanoo. Käyttäjäystävällinen Hitlantis.com antaa yhtyeille peräti 90 prosenttia myydyn musiikin tuotosta.

Klubin startti on lähiaikoina. Asiasta ilmoitetaan erikseen.


+/- saldo : 0 |