Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Eläkeläisiltä Euroviisu-kappale vinyylisinglenä

Jake kirjoitti noin 14 vuotta sitten (0 kommenttia)
Viikonloppuna Tampereen Tohlopissa käynnistyneet Euroviisujen alkukarsinnat ovat saaneet vedonlyöntitoimistojen ennakkosuosikin Eläkeläisetkin havahtumaan edessä häämöttävään koitokseen. Edustuskappale-ehdokas ”Hulluna humpasta” julkaistaan 20.1. vinyylisinglenä ja viisuja varten suunniteltu pyrotekniikkapalaveri on pidetty.

Yhtye antoi valmistautumisestaan viisuihin virallisen lausunnon:

”Orkesteri hioo Euroviisuesitystään maan ykköskastiin kuuluvan koreografin johdolla! Viikkojen harjoittelu personal trainerien kanssa alkaa kantaa hedelmää ja orkesteri on notkeammassa kunnossa kuin koskaan.”

Pian julkaistavan vinyylisinglen ohella viisukappale on saatavilla joulun alla ilmestyneellä Humppabingo-kokoelmalla. Näiden lisäksi kappale on aloittanut netissä myös oman elämänsä: huhu kertoo, että Puolassa fanit kuvaavat kappaleelle omaa karaokevideotaan.

Ilmeisen puuhakkaille Eläkeläisten kuulijoille tarjotaan myös ohjattua humppa-aktiviteettia yhtyeen kotisivuilla 20.1. alkaen. Tarjolla on runsaasti viisuaiheista iltapuhdetta. Askartelutehtävien lisäksi sivut tarjoavat muun muassa printattavia kannustuskylttejä kotistudioita ilahduttamaan. Uutta tekemistä ilmaantuu sivuille joka päivä aina Suomen finaaliin asti.

Vinyylisingle Hulluna humpasta julkaistaan 20.1.
Eläkeläiset Tampereen London Pubissa 21.1.
Eläkeläiset Euroviisujen alkukarsinnoissa 22.1.+/- saldo : 0 |