Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Eläkeläiset tiivistää kotiseutu-yhteistyötä

Jake kirjoitti noin 14 vuotta sitten (0 kommenttia)
Viisuhuuman keskelle joutunut Eläkeläiset-yhtye on kuullut, että korkealla tuulee ja maailmalla on avaraa. Tästä viisastuneena humppa-yhtye on päättänyt luoda katseen kotiseudulleen viisuvalmisteluissa.

”Ollaan koputeltu kunnantalojen ovia. Joensuun, Rääkkylän ja Polvijärven kunnat ovat ainakin mukana omalla somistuspanoksellaan Eläkeläisille sopivan humppatunnelman luomisessa”, kertoo yhtyeen urkuvelho Onni Waris.

Sitä, millaisesta yhteissomistuksesta on kyse, ei Waris paljasta. Yhteistyö on kuitenkin merkittävää, vuotaa yhtyeen lähipiiriin kuuluva syväkurkku. Myös ulkomailla oleilevat fanit ovat päättäneet vakuuttaa yhtyeen jäsenet jo ennakkoon siitä, että mikäli se yltää Osloon asti, kotiseudun kulttuuriperintöä tullaan vaalimaan myös Suomen rajojen ulkopuolella. Joulun tienoilla puolalaiset fanit julkaisivat solidaarisuutensa merkkinä oman humppa-karaokevideonsa. Nyt myös Keski-Euroopassa toimiva Humppajugend on aloittanut järjestelmällisen kampanjan yhtyeen tien tasoittamiseksi.

Kotiseutuyhteistyön tuloksena Eläkeläiset on entistä vakuuttuneempi siitä, että mikäli se lähtee edustamaan Suomea Osloon, yhtye ei halua tuottaa kotimaalleen pettymystä. Eläkeläiset on ottanut onkeensa euroviisuasiantuntijoiden palautteesta: koreografiaa on viilattu kuumeisesti ja Ylen ohjeistusta on noudatettu orjallisesti. Esiintymisvaatteiden vaihtokielto on aiheuttanut jonkin verran haasteita kovaan aerobiseen kuntoon itseään treenaavassa yhtyeessä. Vaatteita ei ole uskallettu vaihtaa edes nukkumaan mennessä ja kravatit uhkaavat hiertää kaksoisleukojen välissä. Onneksi Yle on luvannut ammattimaskeeraajan jokaiselle, joten pahimmilta esteettisiltä vaurioilta tullaan säästymään.

+/- saldo : 0 |