Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Industrialrockyhtye Vanity Beachilta debyyttilevy

Jake kirjoitti noin 14 vuotta sitten (0 kommenttia)
Helsinkiläinen industrialrockyhtye Vanity Beach julkaisee toukokuun 5. päivä debyyttialbuminsa A Life of Vice.

Yhtyeen esikoisalbumia on osattu odottaa. Vuonna 2008 Rumba kirjoitti lupaavasta bändistä, joka ”on valmis näyttämään kyntensä ja kultahampaansa”. Tuolloin Vanity Beachin nimeen liitettiin myös Megadethin pomo Dave Mustaine, joka kiinnostui yhtyeen ensimmäisestä demosta ja oli valmis sainaamaan bändin. Lupaava yhteistyö kariutui kuitenkin alkumetreillä.

Vanity Beachin kohdalla lienee kohtuullista sanoa, että pinnan alla on kuohunut jo pitkään. Amerikan kuvioiden lisäksi bändi on kiertänyt kiitettävästi Suomessa ja Manner-Euroopassa sekä soittanut yhdessä heimoveljiensä Marilyn Mansonin ja Sparzanzan kanssa.

Esikuviensa tavoin Vanity Beach taitaa rock’n roll -elämän salat. Aikaisemmin muun muassa 69 Eyesiä tuottaneen Johnny Lee Michaelsin kanssa työstetyn esikoisalbumin teossa koettiin useita käänteentekeviä hetkiä. Bändi hajosi kertaalleen sisäisiin ristiriitoihin ja lähipiirissä tapahtuneet itsemurhayritykset tahrasivat yhtyeen välittömän läheisyyden verenpunaisilla sävyillä kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti.

Tämä myös kuuluu Vanity Beachin debyytiltä A Life of Vice.

Yhtyeen keulakuvan Jonas Karstenin sanoin:

"Kaikki levyn teossa kohdatut vaikeudet on onnistuttu kiteyttämään sysimustan huumorin keinoin. Peilipallossa saattaa olla verta, mutta se on silti edelleen peilipallo."

Lukuisten käänteiden jälkeen albumin julkaisijaksi löytyi levykauppa Keltaisen Jäänsärkijän levymerkki Jäänsärkijä Records.

"Voimme suureksi osaksi kiittää Keltaista Jäänsärkijää musiikillisesta kasvatuksestamme. Levyn julkaiseminen Suomessa ystäviemme levy-yhtiön kautta tuntui luontevalta ratkaisulta. Heidän kanssaan olemme vapaita tekemään asiat omalla tavallamme", Jonas kiittelee.

VANITY BEACH:

Jonas Karsten – laulu
Lars Pontus Nybergh – kitara
Jesse Valo – basso
Sophie Sarisalmi – koneet
Miikka Tikka – rummut

http://www.myspace.com/vanitybeach http://twitter.com/vanitybeach

+/- saldo : 0 |