Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Free Spirit on yllätyksiä täynnä

Jake kirjoitti noin 14 vuotta sitten (0 kommenttia)
Vuonna 2009 julkaistu, Free Spiritin Pale Sister of Light -debyytti on saanut erittäin hyvän vastaanoton Suomen rajojen ulkopuolella ja vuoden 2009 aikana se on valittu monissa eri medioissa eri puolilla maailmaa viikon, kuukauden, tai jopa vuoden albumiksi. Sen lisäksi yhteistyö amerikkalaisten Harmonix Music System ja MTV Games kanssa tuotti maaliskuun alussa Rock Band Network –palveluun ensimmäisen Free Spirit –biisin. Sopimus pitää sisällään vielä kaksi muutakin kappaletta albumilta. Myös yhteistyö Kalevala Korun kanssa on enemmän kuin huomioimisen arvoinen.Viimeksi albumi näki päivänvalon joulukuussa 2009 Japanissa Marquee Avalon -levymerkin toimesta ja tähän mennessä ainakin levyn nimikappale on päätynyt sikäläisille soittolistoille. Näkyvyyttä Japanin TV:ssä on tuonut Until the Night -kappaleen musiikkivideo. Free Spirit valmistelee odotettua seuraajaa Pale Sister of Light -albumille ja ensimmäisiä maistiaisia uuden levyn materiaalista voidaan odottaa kevään 2010 aikana.

Japanissa Free Spirit debytoi sijalla 45 paikallista rockmusiikin kärkimediaa edustavan BURRN! Magazinen albumilistalla, samainen lehti julkaisi Free Spirit haastattelun helmikuun numerossaan.

BURRN! Magazinen toimittajat ovat nimenneet Free Spiritin Pale Sister of Light -albumin ehdolle vuoden 2009 levyksi! Levyn nimiraita on niin ikään ehdolla samaisessa lehdessä vuoden biisiksi! Huomattavaksi asian tekee se, että kyseinen levy ehti olla saatavilla vain kaksi viimeistä viikkoa vuoden 2009 puolella.

Mukana amerikkalaisessa musiikkipelissä

Amerikkalaiset Harmonix Music System ja MTV Games valitsivat 4.maaliskuuta Rock Band Network -palvelunsa suosittuun Rock Band -musiikkipeliin mukaan Free Spiritin Far Away from Heaven -biisin, joka on yksi Pale Sister of Light -albumin avainraidoista. Myöhemmin samalta levyltä peliin julkaistaan myös albumin nimikappale, sekä Until the Night -biisi, josta tehty musiikkivideo on saanut televisiossa näkyvyyttä Suomen lisäksi muun muassa Japanissa.

Free Spirit ja Kalevala Koru yhteistyöhön!

Free Spirit on solminut yhteistyösopimuksen suomalaisen koruvalmistaja, Kalevala Koru Oy:n kanssa helmikuussa 2010. Kalevala Koru on nykyaikainen ja kunnianhimoinen muotoiluyritys, jonka korumallisto sisältää rakastettuja klassikoita, mutta myös runsaasti viimeisintä korumuotoilua, jossa muotoilijoiden taito ja omaleimaisuus korostuu. ”Raskaan rockin ja metallin ystävät tietävät, että myös musiikissa tulee elää ikiaikainen pajavasaran jyske, kunnianhimo tekemiseen ja aito heittäytyjän asenne. Myös Free Spirit edustaa näitä samoja arvoja, joten yhteistyö Kalevala Korun kanssa tuntui luontevalta,” toteaa tyytyväisenä Free Spiritin keulahahmo Sami Alho.

Free Spirit loistaa Best of 2009 –albumilistojen kärjessä

Pale Sister of Light -debyytti on brittiläisen RushOnRock -musiikkisivuston toimituksen valinta vuoden 2009 levyksi! Yhtye on päässyt mukaan varsin nimekkääseen joukkoon, koska listalla taakse jäivät mm. Kiss, Europe, Pearl Jam, Black Crowes ja moni muu jo vakiintuneempi artisti.

Unkarilainen Hard Rock Magazin -sivuston yleisöäänestyksessä vuoden 2009 ulkomainen albumi listalla Pale Sister of Light oli 9. sijalla sekä saman sivuston toimittajien listoissa Free Spirit löytyy niin ikään vuoden ulkomainen albumi sarjassa sijoilta 1 ja 2. Eräs toimittajista rankkasi yhtyeen debyytin julkaisun jopa vuoden tärkeimmäksi tapahtumaksi.

Kotimainen Imperiumi.net –sivuston vuosikatsauksessa kaksi toimittajaa nosti Pale Sister of Light –levyn vuoden 2009 TOP5 julkaisujen joukkoon.

+/- saldo : 0 |