Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Eläkeläiset sittenkin Osloon

Jake kirjoitti noin 14 vuotta sitten (0 kommenttia)
Eläkeläiset-yhtye aloittaa Hampurista 16.4. Euroopan kiertueen, joka huipentuu 29.5. Oslossa Gamla-klubilla. Samana iltana Oslo isännöi Euroviisujen finaalia ja Eläkeläisten Humppabingo-kokoelma julkaistaan juhlavin menoin ensi kertaa koko Skandinaviassa.

Yhtye on kutsunut Suomen Euroviisuedustajat Kuunkuiskaajat seuraamaan suurta iltaansa Oslossa. Euroviisufinaalin sabotaasista ei silti ole kyse - yhtye haluaa vain varmistaa, että Suomen virallinen edustajaryhmä saa humppaorkesterin kaiken tuen.

"Tuumimme, jotta vaikka Suomen Euroviisuvoitto onkin jo likipitäin varma, näyttäisimme heille muutamia uusia koreografioita, joita olemme vuosien varrella oppineet. Intensiivikoulutukseemme sisältyy ripaus humpan magiaa ja manailua sekä mm. haitarin lennätystä Lassi Kinnusen opeilla, Martti Variksen artikulaatiokurssi sekä Onni Wariksen käytöskoulu ja yleisimpiä norjalaisia alamaailman baarien fraaseja. Nämä yhdistettynä Kuunkuiskaajien upeaan kappaleeseen ja rouvien simpsakkaan ulkonäköön, tuovat taatusti voiton kotiin. Hopea olisi häpeä. Me jos jotkut tiedämme kaiken häpeästä ja häviämisestä, se ei ole mukavaa. Päin vastoin. Vaikka parhaalle häviäisikin." pohtii Onni Waris.

Eläkeläiset ovat kiertäneet Eurooppaa lähes joka vuosi jo viidentoista vuoden ajan. Erityiseksi tämän keväisen kiertueen tekee Euroviisu-juhlallisuuksien lisäksi uudet aluevaltaukset. Pääasiassa Saksaan suuntautuva kiertue levittäytyy ensimmäistä kertaa nyt myös Belgiaan. Uusia viinakätköjä on siis luvassa Humppa-karavaanin vanavedessä.

Nyt aloitettavan Euroopan kiertueen päiviin mahtuu myös kaksi kotimaan keikkaa: 12.5. Eläkeläiset nähdään Helsingin Nosturissa ja paria päivää myöhemmin Keravalla.

Kiertueelta kotiuduttuaan Eläkeläiset keskittyvät kesän festarikeikkoihin ja vetäytyvät studioon äänittämään uutta albumia.

Eläkeläiset Euroopassa:

16.4. Hampuri, Markthalle
17.4. Hannover, Faust
18.4. Bielefeld, Kamp
19.4. Aachen, Musikbunker
20.4. Belgia, Bryssel, Escape 53
21.4. Bochum, Langendreher
22.4. Regensburg, Kultur
23.4. Munchen, Backstage
24.4. Erlangen, E-Werk
25.4. Dresden, Klub Neue Mensa
26.4. Jena, F-Haus
27.4. Leipzig, Moritzbastai
28.4. Berlin, Astra
12.5. Helsinki, Nosturi
13.5. Kerava, Bar Kino
14.5. Karlsruhe, Substage
15.5. Wiesbaden, Schlachthof
29.5. Norja, Oslo, Gamla

+/- saldo : 0 |