Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Heavy Metal Perse julkaisee vinyylisinglen

Jake kirjoitti noin 14 vuotta sitten (0 kommenttia)


Tapahtumarikasta perinneheviä soittava Heavy Metal Perse täyttää kuluvana vuonna kymmenen vuotta. Juhlan kunniaksi ja tauonjälkeiseksi elonmerkiksi yhtye julkaisee singlen Hornan koje b/w Ja ylitse vihaisen meren. Kuten traditioita kunnioittavalle bändille sopii, sinkku julkaistaan tyylikkäänä pikkumustana eli 7”-vinyylimuodossa. Nykytekniikkaan mieltyneille levyn mukana tulee myös mp3-latauskoodi.

Levy julkaistaan keskiviikkona 2.6. Ennakkomyynti Levykauppa Äx:n kautta on juuri alkanut.

Mikä on Hornan koje? Se on metafora elämän epävarmuudelle. Sille, kun asiat lähtevät käsistä pysäyttämättömällä tavalla. Kertomus ihmisen jumaluushaluista ja perimmäisestä pienuudesta. Heijasteleeko vauhdikas biisi maailman suistumista raiteiltaan, vai onko tämä hallitsemattomasti niitoksissaan natiseva ja jumalattomasti ryskävä helvetinkone vertauskuva HMP:lle itselleen? Kuuntele ja mieti! Kääntöpuolen purjehdusralli Ja ylitse vihaisen meren äänitettiin debyyttilevy Eripuran sessioissa, ja vanhan koulun HMP-fanit muistavat varhaisen version myös yhtyeen toiselta demolta!

Heavy Metal Perse perustettiin Kajaanissa vuonna 2000. Bändi on julkaissut elinkaarensa aikana kaksi demoa, splitsinglen Guardians of Mankindin kanssa, Tervemenoa Tuonelaan! -EP:n sekä viimeisimpänä Eripura-albumin, joka sai mukavasti valtakunnallista radiosoittoa ja käväisi Suomen virallisella albumilistalla sijalla 38. Levyn tiimoilta HMP on konsertoinut paitsi Suomen festivaaleilla Jalometallista Nummirockiin, myös aina Viron Tartossa asti. Yhteiskeikkoja bändi on tehnyt mm. Blaze Bayleyn (ex-Iron Maiden) ja Skycladin kanssa lukuisten kotimaan huippunimien lisäksi.

Tällä hetkellä HMP väsäilee esituotantoa toiselle kokopitkälle levylleen, jonka varsinaiset äänitykset alkavat kuluvan vuoden aikana. Luvassa on entistäkin seikkailullisempaa, tarttuvampaa ja ankarampaa heviä! ”Näillä mennään, tästä on hyvä jatkaa”, kommentoi bassotaiteilija Harri Leinonen.

http://myspace.com/heavymetalperse http://www.dethronemusic.com


+/- saldo : 0 |