Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Hard Rock tribuutti Ronnie James Diolle Jyväskylän satamassa

Jake kirjoitti noin 14 vuotta sitten (1 kommenttia)
"Satama Hard Rock: Ronnie James Dio tribuutti-ilta" on Jyväskylän satamassa, Sataman Yö-kaupunkifestivaalien Pop Fest alueella järjestettävä tapahtuma, jossa kovatasoiset tribuuttibändit kunnioittavat edesmennyttä Ronnie James Dioa. Tapahtuman ajankohta on lauantai 12.6.2010 ja se toimii samalla 16.–19.6. järjestettävän Sataman Yön ennakkojuhlana.

Konsertissa esiintyy Suomen ainoa, pelkästään Dion musiikkia, hänen uransa eri aikakausilta esittävä, vuonna 2002 perustettu tribuuttibändi Angry Machines, sekä heavyklassikoita veivaava Loud'n Clear. Koska Dion poismeno kosketti koko heavygenreä, on mukaan otettu myös komeita versioita Iron Maidenin kappaleista esittävä Coverslaves.

Ronnie James Dio oli erittäin arvostettu raskaan rockin vokalisti. Hän oli mukana useilla, tyylilajinsa parhaimpina pidetyillä levyillä, Black Sabbathin, Rainbow:n ja omaa nimeä kantaneen bändinsä vokalistina. Dio menehtyi vatsasyöpään 67 vuoden iässä 16.5.2010. Osa Satama Hard Rock-tapahtuman lipputuloista ohjataan Keski-Suomen syöpäyhdistykselle, nuorten syöpätyön hyväksi.

+/- saldo : 0 |

    Jake kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
    ...ja tapahtuma ompi peruutettu myrskytuhojen takia...