Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

www.palasokeri.com

Jake kirjoitti noin 20 vuotta sitten (2 kommenttia)
Yleisön pyynnöstä tai niistä huolimatta Palasokerin pariin pääset nyt helposti muistamalla osoitteen http://www.palasokeri.com tai jos tuokin on vielä ylivoimainen niin voit käyttää myös muotoa http://palasokeri.com. Samoin sähköposti kulkee toimitukselle osoitteella toimitus@palasokeri.com. Vanhat osoitteet toimivat edelleen, joten voit käyttää myös niitä.

Sen verran domainin rekisteröintipuuhista, että erinomaista ja ennenkaikkea edullista palvelua tarjosi domainin rekisteröintiin ja redirectin virittämiseen Vapaus Dot Com niminen yritys, paremminkin domainihommissa tunnettu nimellä isoveli.org. Onnistuin tilaamaan domain-nimen juuri kun olivat parin viikon lomalla (tämän olisi voinut lukea heidän www-sivultaan jos olisi malttanut), joten ajallisesti domainin rekisteröinti kesti reilut pari viikkoa, mutta käytännössä taitaa onnistua muutamassa päivässä. Www-sivulla täytettävällä lomakkeella ilmoitetaan heille tarvittavat tiedot ja parin päivän sisällä paukahtaa lasku postitse tilaajalle. Maksoin laskun tämän viikon tiistaina (muistaakseni) ja nyt lauantaina klo 16 näyttäisi siltä että domain toimii, joten kohtalaisen nopeasta palvelusta on kyse.

Kun palvelun tasoa ja nopeutta on tässä ylistetty, herännee varmasti kysymys että mitähän mahtaa maksaa moinen toiminta. Yllättävintä koko hommassa on että vuosikustannukset domain-nimen ylläpidosta ja liikenteen edelleenohjauksesta ovat 148 mk ja pennejä päälle (en nyt löytänyt sitä laskua tähän hätään mistään), eli 25 €. Kohtuukorvaus edellä kuvatusta toiminnasta.

Jätetään kuitenkin varaus roikkumaan, eli saapa nähdä miten luotettavasti domainredirectit toimivat, eli alku näyttää hyvältä, lisää kommentteja tulee tähän juttuun lisää jos katsotaan aiheelliseksi pidemmän testauksen myötä, niin hyvässä kuin pahassakin.

Isoveli.org voisikin varmaan tarjota koko systeemin jatkossa ilmaiseksi kun näin palvelua ylistetään verkkolehdessä? :)

+/- saldo : 0 |

  Anonyymi kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Domainin saa todellakin muutamassa päivässä, mainostus ei ole millään muotoa yliampuvaa. Itsekkin olin hieman skeptinen, koska hinta ja lupaukset kuulostivat liian hyviltä ollakseen totta, mutta noin vuorokauden sisällä tullut ja heti maksettu lasku toivat e-mail vastineen seuraavana päivänä jossa kerrottiin: "domaininne on rekisteröity järjestelmään ja on käytössä noin 24h sisällä..."

  Tämä seikka ja n. vuoden käyttökokemus isoveli.org:n toimivasta palvelusta sai minut innostumaan saman firman web hotel (isovelihotel.com) palvelusta joka ei sekään ole tuottanut kertaakaan vielä harmaita hiuksia minulle eikä muille (toivottavasti ;-).

  Way to go Ristiranta!!

  Anonyymi kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Itse olen vasta kuukauden tai kaksi palvelua käyttänyt, ja olen ollut erittäin tyytyväinen isoveljen toimintaan, kertaakaan ei ole tainnut olla katkoksia ja sähköposti redirectikin toimii upeasti.