Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Energisen vaikutelman luova kumisaapas - naistenlehtien maailmasta

SariKeskinen kirjoitti noin 23 vuotta sitten (3 kommenttia)
Kesällä pitää ottaa rennosti. Kun on talvella uhrannut tuntikausia tiiliskivikirjoihin ja niiden analysointiin, kesälomalla tahtoo lukea hömppää. Ja jos on jo allerginen cornwalleille ja sheldoneille, ei jää muuta vaihtoehtoa kuin naistenlehdet. Niitäpä minäkin nappasin sylillisen mukaani kesämökille. Tapahtui jotain ihmeellistä: aivot eivät kytkeytyneetkään pois päältä.


Naistenlehti "Trendikäs Kosmopoliitti" aloitti kevyesti sisustusvinkeillä. Aukeaman täyttivät kauniisti asetellut keltaiset ("keltainen väri luo energisen vaikutelman")…esineet. Kirkuvan keltaisen oksarakennelman - jonka päänä oli jokin Pupuankan näköinen kuvatus - tehtävänä oli ilmeisesti pitää kahvimukit järjestyksessä. Luomuksen lienee suunnitellut joku hindu, jolla pääsiäispupu on iloisesti sekoittunut joulukuuseen. Energisen vaikutelman on kai tarkoitus syntyä viimeistään silloin, kun turhautunut omistaja pilkkoo hökötyksen polttopuiksi.

Hypättyäni yli myös keltaiset kumisaappaat ja pyöräilykypärän (koska olen niin urpo etten ymmärtänyt miten ne liittyvät sisustukseen) siirryin pakolliseen laihdutusosioon. Jumppaosiossa kiinteää vartaloaan esittelevä fitnesstyttönen sai minut oitis morkkikseen Kiltisti luin, miten moiseen kuntoon pääsee veden, hedelmien ja vihannesten avulla. Mutta voih! kun käänsin sivua, jo valmiiksi nälkiintyneisiin silmiini hyökkäsi syntisen iso muffinssi ja lupaavan isoprosenttinen drinkki. Ilmeisesti lehden tarkoitus on luoda julma oravanpyörä, jossa lukija vuorotellen laihduttaa ja sitten mässää ja ryyppää. Ehkä lehdellä on salainen sopimus Painonvartijoiden, Ruokavaraston ja Alkon kanssa?

No, salaiseksi ei ainakaan jäänyt diili meikkivalmistajien kanssa: seuraavilla sivuilla esiteltiin yksityiskohtaisesti Diorin ja Helena Rubinsteinin ryppyvoiteita ja silmänympärysgeelejä - vain 289 markkaa! Vain kolmella sadalla markalla olisin voinut loihtia itselleni upeat, oranssin ja vaaleansinisen kukertavat "olen maannut viikon sairaalassa" -silmät. Tässä vaiheessa mieleeni alkoi kiemurrella epäilys siitä, että minua on huijattu. Ohitin nopeasti ensin orgasminsaantivinkit ja sitten orgasminantovinkit, kolmen miehen puolen sivun "syvähaastattelut" (joiden lopussa miehet tietenkin esittelivät oman lempikauneudenhoitotuotteensa), possunpunaiset asustevinkit ja pörssisivun. Lehti lopetti perinteisesti horoskooppeihin. Sen mukaan minun olisi pitänyt harrastaa upeaa seksiä rakkaani kanssa sinä päivänä, kun rakkaani oli toisella puolella Suomea. Tässä vaiheessa MeKauniitJaTerveet lensi nuotion sytykkeiksi.

Ehdotankin nyt seuraavaa: perustetaan naistenlehti, jonka kannessa ei komeilekaan se sama malli kuin Slitzin kannessa, vaan joku syötävän ihana uros; puolialastomana tietysti. Tästä lehdestä olisi kaksi painosta: niille jotka haluavat syödä terveellisesti ja niille, jotka haluavat mässäillä. Vaate-esittelyissä olisi vaihtoehtoja myös niille, jotka eivät pidä pinkistä. Unohdetaan pörssivinkit (kuka ihan oikeasti muka sijoittaa rahojaan naistenlehden ohjeiden mukaan??), orgasminANTOvinkit (suurimmalle osalle miehistä pelkkä alastoman naisen näkeminen riittää, vai mitä?) ja liian kalliiden meikkien mainostaminen. Ja ah, meillä on lehti, jonka sankareita ovat sellaiset naiset, jotka eivät pysty yhtäaikaa pysymään fitnesskunnossa ja syömään rahkapiirakkaa tai luomaan loistavaa uraa ja hoitamaan lapsiaan kotona tai hyväksymään vanhenemisensa ja silti näyttämään korkeintaan kolmekymppisiltä - Oikeiden naisten lehti.

PS: Jutussa ei haluttu loukata Pupuankkaa, hinduja, Urpo-nimisiä henkilöitä, Painonvartijoita, Ruokavarastoa eikä varsinkaan Alkoa.

+/- saldo : 0 |

  Anonyymi kirjoitti noin 23 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Totta, ihmettelen itsekin, että onkohan ne naisia itse ollenkaan, jotka noita nykyisiä naikkosten hömppälehtiä kokoon kasaavat. Kaikkea ylienergistä ja elämäniloa pursuavaa ja uudistumisen riemua ja... listaa voisi jatkaa loputtomiin. Kaikkea hyvin korkealentoista ainakin näin "normaalin" (?) naisen näkövinkkelistä. Toteuttamiskelpoinen idea tuo ´Oikeiden naisten lehti´... :) Kysyntää varmasti olisi!  Anonyymi kirjoitti noin 23 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tyttöystäväni luki olan yli artikkelia ja kommentoi ettei ostaisi sellaista Oikeiden Neisten Lehteä. Se hömppä jota naistenlehdissä on, on kuulemma ihan kivaa ja sellaista harmitonta ajanvietettä. Toimii siis joillekin, ei ehkä kaikille...  Anonyymi kirjoitti noin 23 vuotta sitten+/- saldo : 0
  "orgasminANTOvinkit (suurimmalle osalle miehistä pelkkä alastoman naisen näkeminen riittää, vai mitä?)"

  Näinhän se usein on. Tuo on paljolti naisesta kiinni ja voi vaihtoehtoisesti toimia joskus parhaana ehkäisymenetelmänä.