Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

MOT - Mikä On Turhempaa?

KeysWiz kirjoitti noin 23 vuotta sitten (3 kommenttia)
Kyllä taas YLEn ohjelma MOT puhuu asiaa asian vierestä. Eilisen lähetyksen teemana oli "Saatanalliset Säkeet". Sinänsä mielenkiintoinen asia, mutta ketkä saivatkaan taas kuulla kunniansa.

Hevarit. Ketkäs muutkaan. Tuo saatanallinen patarumpujen pauke ja jyräävät kitaravallit kun ovat suoraa puhetta saatanan viekoittelevasta kidasta. Eikö totta?

Lisättiinpä soppaan vielä roolipelaajat, sivarit ja ekoaktivistitkin.

Ja sitten valiteltiin, että radiossa on ihan ihka omia ohjelmia tällaisen musiikin esittämiseen (esim. Metalliliitto). Ja kuinka kunnat tukevat mustien messujen järjestämistä (festarit) jne jne

Voisin vauhkota asiasta pitkäänkin, mutta ehkä se on turhaa. Vaan tehdäänpä yhdessä selväksi, miten asian laita on: MOT kerjää palautetta, sitä myös saakoon!

Alan voida pahoin.

Lisätietoja.


+/- saldo : 0 |

  Anonyymi kirjoitti noin 23 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Heheheheh :) Vanha kunnon "hevi ja roolipelit pannaan ja oikea kristinusko kunniaan" keskustelu ei siis olekaan ohi vaan kokee näin taas kerran vähän pakonomaisen comebackin kuin Samantha Fox ja muut 80-luvun poppari-povipommit konsanaan. Jos huumoria ymmärtää voi käydä vilkaisemassa virallista tietoa roolipelien yhteyksistä saatananpalvontaan osoitteesta: http://www.co.jyu.fi/~np/gameofsatan/. Enjoy!  Jate kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En nähnyt ohjelmaa mutta luin käsikirjoituksen.

  Luin myös tekijän vastaukset palautteeseen. Suosittelen jutun kirjoittajalle, lukijoille ja kommentoijillekin.

  Käsikirjoitus löytyy täältä.

  HeViPiMu kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  hmm.. ihmisillä taitaa olla väärä käsitys. hevari ja satanisti on kaks eri asiaa. mä ite kuuntelen metallii ja hevii ja kaikkee muuta sellasta enkä oo mikään satanisti.