Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

MOMT : Anssi Kela syynä Heinojen surmaan?

AlexHell kirjoitti noin 21 vuotta sitten (2 kommenttia)
"Anssi Kela soi kovalla ja me laulettiin mukana" (Ilta-Sanomat 23.11.2001) kertoo Heinojen murhaan osallistunut 18-vuotias poika. Pojat kuuluivat laajalle levinneeseen, ns. Pop-uskontoon, jota harjoitetaan kohta kaikkialla. Palasokerin tutkivan journalismin toimitus tarkasteli ilmiötä laajemmin; onko kyseessä koko yhteiskuntaa uhkaava ilmiö, pitäisikö asioihin puuttua kun se vielä on mahdollista?

Mitähän musiikkia kuunneltiin Hausjärven onnettomuusautossa? Jäisellä tiellä oltiin huviajelulla kesärenkain ja vaikka auto lipsahti ojaan, ei se vielä riittänyt vaan turvavyöt katkottiin hinausköysiksi, auto ojasta ja matka jatkuu. Hetken päästä 5 nuorta kuolivat kun auto lipsahti rekan keulaan. Ettei vaan olisi kuunneltu Anssi Kelaa?

Nyt, jos yllä oleva kuulostaa jotenkin provosoivalta, muutappa artistin nimeä: "Impaled Nazarene soi kovalla ja me laulettiin mukana" tai "Judas Priest soi kovalla ja me laulettiin mukana". Näkisitkö otsikon mielummin tuossa muodossa? Uskoisitko silloin paremmin? "Väkivaltaan yllyttävä metallimusiikki soi kovalla ja me laulettiin mukana".

"Anssi Kelan konsertit ovat kuin jotain palvontatilaisuuksia" kertoo erään nuoren äiti. "Nuoret ovat ikään kuin jossain hurmoksessa siellä yleisössä, he oikein villiintyvät. Minä kävin hakemassa lapseni pois sieltä!" jatkoi huolestunut äiti Palasokerin MOMT-tiimille.

Palasokerin tutkimukset asian tiimoilta ovat käynnistyneet ja tulemme raportoimaan kaikille teille lukijoille välittömästi kun tutkimuksemme paljastaa uutta tietoa tämän aiheen tiimoilta.

"Mitä Olisi Myös Tutkittava" on juttusarja, jossa kyseenalaistetaan päivän ilmiöt ja kommentoidaan yleistä käsitystä nuorisopsykologiasta.

Seuraavaan osaan liittyen olemme jo kuulleet huhuja että "Harry Potter käännyttää kaikki lapset saatananpalvojiksi". Aiheestahan on ollut yleisönosastoissa jo orastavaa juttua.

+/- saldo : 0 |

  Anonyymi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  :-O

  :-)

  :-/

  :-(

  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Heh, tuo on kyllä loistavaa MOT-parodiaa. toivoisin kyllä että joskus tehtäisiin isolla rahalla lisää Studio Julmahuvi-jaksoja, joissa yhtenä ohjelmana voisi olla tämänkaltainen MOT-ohjelma, jossa pilailtaisiin olan takaa Martti Backmanin arvolatautuneen huuhaajournalismin kustannuksella.
  "SPLOT tutkii: "Putkimies Einari Laitinen ja termospullo".
  Totuus valheen verhon takana: se mitä et tiedä Einari Laitisesta ja hänen termospullostaan kerrotaan täysin totuudenmukaisesti mitään siihen lisäämättä.
  Vasemmisto, venäläiset ja erilaiset vihreät ovat jo vuosikymmeniä toistaneet samaa mantraa: Einari Laitisen termospullossa on Presidentti-kahvia.
  Vuosien tutkimukset ja arkistojen paljastuminen osoittaa kuitenkin sen, että vasemmisto, venäläiset, vihreät, viherpipertäjät ja kommunistit ovat kansakunnan syöpä, valehtelijoiden joukko, joiden hyvältä kuulostavien ideoiden takana on vain sairas vallanhalu ja sairaalloinen halu tuottaa "muunneltua totuutta". Oikeasti Einari Laitisen termospullossa on ollut monenlaisia eri kahvilaatuja. Einarin tuttava kertoo: "Se oli silloin vuonna 75 mehtätöissä kun paussilla otettiin kahvia Einarin termoksesta. Kyllä mää sen maun tunsin. Se oli Juhlamokkaa."
  Näin siis olemme todistaneet sen, että vihreisiin ei kannata uskoa ja kaikki mitä venäläiset sanovat, ovat väärin.