Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Am I Hot or Not? Arviointipalvelu internetissä

Sunkka kirjoitti noin 23 vuotta sitten (0 kommenttia)
Lähetä kuvasi palveluun ja saat ulkonäöstäsi pisteet 1-10. Tai jos osanotto omalla kuvalla ei kiinnosta, voit piipahtaa arvostelemassa suuren määrän muiden ihmisten kuvia. Kaikkea tarpeellista sitä…

Kaikkeen sitä jotkut ihmiset sitten lähtevät mukaan. Internetistä löytyy palvelu johon voit lähettää kuvasi ja saada sitten pisteytys tuhansilta kävijöiltä. Pisteet kerätään keskiarvoksi joka voi olla todella lannistava tai imarteleva, riippuen siis monestakin asiasta, eikä vähiten ulkonäöstä.

Mikäli piipahdat palvelussa mielenkiinnosta, saat eteesi henkilön kuvan ja asteikon 1-10 johon pitää arvostelu klikata että pääsee seuraavaan kuvaan. Seuraavan kuvan vierellä sitten näet ruudun jossa on se edellinen kuva, antamasi arvosana ja keskiarvo siihen asti annetuista, jopa tuhansista äänistä. Tässä voi kukin kokeilla samalla kuinka muiden mieltymykset käyvät yksiin sinun mieltymystesi kanssa.

Toki seksuaalisen mieltymyksen mukaan voi valita "vain naiset" tai "vain miehet" ja arvostelukykyisille "molemmat". Nyt sitten vaan arvostelemaan muita ihmisiä, luvan kanssa.

Tökkääppä selaimesi siis osoitteeseen http://www.amihotornot.com/


+/- saldo : 0 |