Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Kolumni: Huhtikuun manifesti!

KimmoVesajoki kirjoitti noin 22 vuotta sitten (2 kommenttia)
Palasokerin toimituksen hiljaiselon hoitoon tulee tässä uuden Mozilla release canditate 1:n innoittamana puolihullu kolumni maailman hurjasta menosta ja pienen ihmisen vaikutusmahdollisuuksista siihen.


Nyt mulle riitti liiankin pitkäksi venähtänyt rividummyn MS dominaatioon alistumisen aikakauden vastarinnaton submissio! Eli kauan eläköön ropelihatut ja viimeksi joskus 1900-luvulla peseytyneet yökyöpeli-koodarit! Vannokaamme kaikki yhdessä vapaan ohjelmakoodin ja Amerikan korkeimman oikeuden moraalisen selkärangan kalkkiutumiseneston nimeen ja pistäkäämme oma pieni kortemme kekoon totalitarismin vastalauseena!

Mutta miten?!
-No siten, että käytämme vain vapaan lähdekoodin OpenSource tai vielä mieluummin Free Software ohjelmistoja.

Höh, no eihän tuossa ole mitään uutta!?
-No ompas, kun kuin kollektiivisen älykkyyden omaavana silakkaparvena koko Palasokeri-kommuuni siirtyy pois MSIE:n käytöstä, näkyy sen revolutionaarinen merkitys mustaa valkoisella totaaliportaalimme statistiikassa, jota tunnetusti selaavat IT-maailman sikariportaan silmäätekevät johtaen liiketoimintastrategiansa tulevaisuuden kehityksen keskeisimmät suuntaviivansa tästä ilmaisesta ja lahjomattoman erehtymättömästä gallup-kannasta.

Ja mitäs hyötyä tuosta muka on?!
Näin se kaikki tulee meille takaisin, businesspomojen päätökset keskittyä tukemaan entistä vahvemmin muita kuin MS-tuotteita naulaa yhdessä "Amerikkalaisen unelman", eli joka miehen oikeuden, eikun velvollisuuden, nostaa lakisyyte vähintään joka toinen päivä jotakin tahoa vastaan (paremman puutteessa vaikka mikkisoftaa vastaan), viimeisen naulan tämän mammutin pikkuvarpaan arkkuun! KYLLÄ PIENI IHMINENKIN VOI VAIKUTTAA!!! Voihan, niin, eikö voikin vai voiko, häh?!

Eli päätteeksi sitten kehitysideana Palasokerin pojille ja tytöille: käytän Mozillaa selaimenani, mutta sitä ei ole eritelty sokrun statistiikka-sivustoilla, niin voiskos sen laittaa sinne nyt kun eka virallinen versiokin alkaa valmistumaan?

Niin ja sitten kauniit kiitokset sokrun esimerkillisille puuhamiehille, jotka ovat nähneet vaivaa tehdessä portaalistaan todella hyvin eri tekniikkoja ja tuotteita tukevan ja jopa PDA laitteilla luettavissa olevan (WAP taitaakin olla jo menneen talven lumia..)! Se siitä, toivottavasti nyt irtoaa kommentteja kun oli sen verran provokatiivistä tekstiä. Selittelemään en jaksa alkaa, mutta katsotaan nyt kuinka moni ymmärtää huumoria tai sen puutetta :)

+/- saldo : 0 |

    Anonyymi kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No olipas tekstiä. Periaatteessa kannatan kyllä asiaa, mutta Microsoftin tulevaisuudesta en uskalla mennä mitään sanomaan. Koekäytän itse myös uutta Mozillaa ja hyvin tuo tuntuu toimivatn

    KimmoVesajoki kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    En minäkään ole vielä mikkisoftaa kuoppaamassa, mutta firman kohtalosta kirjoitellaan alan lehdissä jo aika paljon, esim. Erkki Niiranen kirjoitti IT-viikossa 18.4. asiasta otsikolla "Microsoft menossa menneisyyteen". Tiedä häntä, en tosin yöuniani menettäisi vaikka näin kävisikin ja MS siirtyisi historiaan. Niin ja korjataan sekin että Mozillan versiohan on siis Mozilla 1.0 release canditate 1 ja kyllä siinä vielä paljon korjailtavaa on...