Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Poliisin tehovalvonta

KeysWiz kirjoitti noin 22 vuotta sitten (4 kommenttia)
Ei olekaan pitkään aikaan tullut raportoitua liikenneympyrätilanteesta. (Taas eilen joku pässinpää vilkutti vasemmalle!).
Nyt onkin vuorossa lähinnä ilmoitusluontoinen asia : iso ve.... eh, poliisi valvoo.

Tällä viikolla (27.5 - 2.6) pidetään jälleen yhteispohjoismainen liikenteen tehovalvonta.

Huomiota kiinnitetaan pääasiassa ajonopeuksiin, rattijuopumuksiin ja turvalaitteiden käyttöön.
Asiasta lisää : http://www.poliisi.fi/tiedote/ptn197fi.htm


Että ajellaanpa kiltisti, niih!

+/- saldo : 0 |

  Aranwe kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jyväskylän keskustassa on yliopistonkadulta katkaistu yksi kaista väinönkadun risteyksen kohdalta. Kolmikulmasta päin tulevat autoilijat eivät silti näytä tajuavan, että oikeanpuolimmaiselta kaistalta pitäisi silti kääntyä oikealle ylös Väinönkadulle ja vasemmanpuolimmaiselta ajetaan suoraan, kuten liikennemerkitkin kertovat. Saas nähdä milloin rysähtää, kun joku pässinpää puskeekin suoraan eteenpäin oikealle kääntyvien kaistalta.

  Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuo ei varmasti ole ainoa epäselvä paikka Jyväskylän keskustassa, eli tässä yhteydessä on ehkä varoittaa muun maan autoilijoita että Jyväskylän keskustasta ovat liikennejärjestelyt parhaillaan jotain käsittämättömän ja järjettömän välimaastosta. V-mäisin risteys on vailla valo-ohjausta sisääntuloväylällä, tosin nyt myöhemmin on tilannetta helpotettu liikenneympyräkyhäelmällä. Valo-ohjausta puuttuu myös muista risteyksistä, joten kannattaa olla suhteellisen hyvässä vireessä jos aikoo Jyväskylän keskustaan autoilemaan. Varsinkin kun täällä autoilun sujuvuus ja joustavuus on pääkaupunkiseutuun verrattavissa...NOT.  Pitäisiköhän joskus poliisin tehovalvonnan kohdistua joustavaan ajotapaan ja muiden huomioonottamiseen, saisi täällä Keski-Suomessakin kirjoittaa sakkolappua ja varoitusta ranne kipeänä?

  KeysWiz kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ai että pääkaupunkiseudulla autoilu sujuu ja on joustavaa? Siellä ne liikennejärjestelyt vasta onkin omaa luokkaansa... Ja ainaiset ruuhkat aiheuttaa "sujuvuuteen" oman pikku lisänsä.

  Nooh, minähän olenkin vain maalaisjuntti joka ei osaa kaupungissa ajaa. :)

  Anonyymi kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Autoilu sujuu ja on joustavaa "stadissa" niin kauan, kuin ajat muun liikenteen mukana 70 km/h. Kartanlukija on avuksi, jos pitää välillä katsoa opasteita, liikennevaloja, tai etsiä parkkipaikkaa.