Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Kevin Moore back in business!

KeysWiz kirjoitti noin 22 vuotta sitten (6 kommenttia)
Kevin Moore, "the man who wrote the rulebook of progmetal keyboards", on astumassa jälleen esiin. Miehen loistavaa työtä DreamTheaterin jättämisen jälkeen on voinut kuulla ChromaKey projektin puitteissa. Nyt on luvassa jälleen jotain uutta.

Maailmalla liikku urbaani huhu, että Kevin olisi astumassa jälleen esiin, muutaman vuoden tauon jälkeen. Vaikka virallista tietoa asiasta ei ole, Palasokeri katsoo velvollisuudekseen lietsoa epätietoisuutta (ja aiheuttaa kenties turhia toiveita) ja kertoa teille, rakkaat lukijat, mitä maailmalla huhutaan.

Monet ovat ihmetelleet, mahtaako Kevinistä olla enää progemieheksi. Julkisuudessa hän on kertonut pitävänsä kyllä genrestä, mutta ei pidä DT:n keikkatahdista.

Arvailujen varaan jää, mitä on luvassa, mutta hyvin mielenkiinnolla jään odottamaan, minkälainen soppa syntyy, kun samaan studioon työnnetään yht'aikaa sellaisia kavereita kuin Kevin himself, Jim Matheos (Fates Warning / g), Mike Portnoy (Dreamtheater / dr), Daniel Gildenlow (Pain Of Salvation / voc, g) ja Sean Malone (Gordian Knot / b)

Jäämme odottamaan.

Linkkejä surffailuintoisille:
http://www.fateswarning.com http://www.painofsalvation.com/ http://www.seanmalone.net/

+/- saldo : 0 |

  KeysWiz kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ja kun kärsivällisesti luitte tänne asti, heti perään voidaankin karistaa turhat luulot ja vahvistaa projektin olemassaolo viralliseksi.
  Sellainen muutos kokoonpanoon on tosin tullut, että Daniel on tiputettu pois.

  http://www.dreamtheater.net/newsmp.htm


  Aranwe kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Odotamme innolla, mitä tuleman pitää. Tosin IMHO tuo Porn.. anteeksi... Portnoy olisi pitänyt korvata vaikkapa Mark Zonderilla, mutta toivottavasti Kevin pitää ohjat omissa käsissään ja ruoskii Portnoyn soittamaan komppia ja fillejä, jotka eivät karkaa käsistä, kuin 12-kesäisen klopin tunturi-mopedi juhannustanssien aikaan, koivujen reunustamalla hiekkaisella tiellä.

  Hezzu kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ottaen huomioon että Chroma Key on selvästi mielenkiintosempaa musaa kuin Dream Theater, niin miten paluu progemetalliin on sitten "back in business" -tyylinen veto? :p

  KeysWiz kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tarkennuksena vielä, että tämähä on siis Jim Matheosin projekti, ja hän päättänee mitä MP soittaa. Kevin "vain" soittaa koskettimia :)
  Itse en kyllä epäile hetkeäkään, etteikö MP hoitaisi rumpuosaston loistavasti.

  KeysWiz kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Business sikäli, että progemetalli on tällä hetkellä paljon myyvempää (ainakin tuolla kokoonpanolla) kuin Chromakey. Ehkä valitettavasti, ehkä ei. :)

  Mutta varsinaisesti tarkoitin vain sanoa, että "Keviniä kuullaan taas pitkästä aikaa".

  Aranwe kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Keviniä kuuntelee aina mielellään. Portnoyta ei. Missähän muuten viipyy Mike-pojan soololevy, jossa hän poseeraa kannessa hihattomassa t-paidassa, jossa lukee Sabian? Levyn nimi on tietysti tyyliin Perfect drumming and great masturbation. Ei sille mitään voi, inhoan Mikko-sedän rumputyöskentelyä yli kaiken.