Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

MTV3 alentuu roskalehdistön tasolle

KeysWiz kirjoitti noin 22 vuotta sitten (2 kommenttia)
Meillähän ilmestyy muutamia nimeltämainitsemattomia "roskalehtiä", joita on syytetty mm. skandaalihakuisuudesta, moraalittomuudesta ja ties mistä. Nyt samaan sarjaan on siirtynyt myös TV. Ainakin MTV3 syytää sitä samaa p****.

Nimittäin tämä Porvoon piiritysjuttu. Haulikolla aseistautunut mies linnoittautui huoltoasemalle. Miehen poistuessa rakennuksesta poliisi lähetti koiran miestä taltuttamaan. Valitettavasti koira tarttui miestä vasempaan käteen, eikä saanut miestä horjutettua riittävästi. Niinpä mies kaivoi taskuistaan katkaistun haulikon ja lopetti koiran huoltoaseman pihaan. Rest in peace, dog. Mutta ei tätä kaikkea olisi varmaan tarvinnut näyttää uutisissa! Siis myös koiran ampumista! Ja ilman mitän varoitusta "heikkohermoisille". Tapaus onkin aiheuttanut suurta järkytystä tapauksen nähneiden keskuudessa. Ei taida MTV paljon ajatella, uutisia katsovat myös lapset.

Palasokerin uutiset ovat jatkossakin turvallista luettavaa.

+/- saldo : 0 |

  Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No kyllä tuo ihmetytti että minkä ihmeen takia tuollaista eläinten lahtaamista pitää näyttää pääuutislähetyksissä, varsinkaan kun ne eivät ainakaan nosta uutisen arvoa mitenkään. Sitä sitten ihmetellään että mikä teinejä riivaa kun uutislähetyksistä(kin) voivat katsella kuinka silmittömästi tapetaan eläimiä (ja varmaan ihmisiäkin kohta).

  Muutenkin tuo MTV3:n uutisointi on ollut viimeaikoina kovasti sensaatiohakuista, eikös nimenomaan maikkari tilannut sen lukiovertailunkin, mistä kohistiin monta päivää kuinka Suomessa saa huonoa koulutusta. Mielestäni lukion, jota aikoinaan kävin, rehtori kuittasi hyvin nämä lukioiden "vertailutestit" sanomalla että hän kyllä saa lukion sinne kärkikymmenikköön muutamassa vuodessa, mutta se tarkottaisi heikoimpien oppilaiden potkimista pihalle ensimmäisen epäonnistumisen osuttua kohdalle. Hemmo mieluummin tarjosi kaikille mahdollisuuden. Tähän lausuntoon nojaten mielestäni tuollaisella lukiovertailua voisi pyyhkiä hanurinsa jos olisi pehmeälle paperille painettu...

  Jate kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kieltämättä MTV3 on aina ollut se "myyvämpi" uutiskanava ja sehän on minun mielestäni pakko hyväksyä kun kanava on kaupallinen. Se mikä minua harmittaa kaikista eniten on se että YLE alentuu kilpailemaan kaupallisten kanavien niiden omilla ehdoilla niin TV:ssä kuin radiossakin.

  Mm. YLE:n uutiset on alkanu näyttämään ihan samanlaista gorea (tarpeettoman paljon siis) kuin muutkin kanavat ja ei nyt varmaan tarvitse arvella mitä mieltä tämän lehden lukijat on siitä että YLE siirtää Radiomafian kilpailemaan Kissin ja NRJ:n kanssa.

  Kaupalliset kanavat ovat pääosin skeidaa joka tapauksessa, ja en toki toivo että YLE:kään unohtaa viihteen, mutta sitä voi oikeasti tehdä hieman erilaisella (ja minun asteikollani laadukkaammalla) otteella kuin mitä MTV3 tekee..

  Tuosta lukiotouhusta, niin olisi oikeasti ihan mielenkiintoista lukea tuon rehtorin mietteitä asioista vaikka p-sokerissa.