Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Uskomatonta mutta totta

KimmoVesajoki kirjoitti noin 19 vuotta sitten (4 kommenttia)
"Eihän se voi koskaan omalle kohdalle sattua" olin aina itse ajatellut piilokameraa, yllytyshulluja ja muita tv-ohjelmia tai radion pilasoittoja seuratessani. Niinpä niin, sitten kun se omalle kohdalle napsahti niin siinä sitä ihmeteltiin.

Jotkut ehkä tiesivätkin kuunnella radio Kiss FM:n taajuuksia viime viikolla ja tarkimmat ehkäpä huomasivatkin erään aamun pilasoiton kohteeksi joutuneen Jyväskyläläisen Kimmon. Täytyy kyllä sanoa ilman sen kummempia puolusteluja, että meikäläistä vietiin ihan 10-0, sillä niin olin soitosta yllättynyt etten osannut sitä pilaksi epäilläkään.

Parhaat pilathan ovat sellaisia, että ne pysyvät juuri ja juuri uskottavuuden rajoissa kaikessa uskomattomuudessaan. Juuri tällainen oli minunkin kohdalle sattunut pila. Minulle soitettiin Asianajotoimistosta, joka oli selvittämässä Jyväskyläläisen pysäköinninvalvojan jättämää herjaussyytettä. Hän oli katsonut tulleensa herjatuksi ja syytti minua ronskista kielenkäytöstä...

Tosiasiassa olin saanut pysäköintisakot Jyväskylässä pari viikoa sitten mielestäni väärin perustein ja olin käynyt tiukkasävyisen mielipiteiden vaihdon minua sakottaneen pysäköinninvalvojan kanssa. Olin myös kieltäytynyt vastaanottomaan minulle kirjoitettua sakkoa, mutta en todellakaan herjannut pysäköinninvalvojaa.

Joka tapauksessa, olin tietysti puhelun aikana melkolailla paniikissa ja kun pila vihdoin selvisi puhelun lopussa, oli helpoitus todella suuri! Tarinan opetus lienee se, että kannattaa aina miettiä mitä kavereilleen töissä tai muualla möläyttää, sillä minutkin oli Kiss FM:lle "ilmiantanut" työkaverini Jyrki.

Olen nyt maksanut sakkoni kiltisti, mutta jätin pysäköinninvalvontavirastoon kirjallisen vastalauseen väärin perustein annetusta pysäköintivirhemaksusta. Jos vastalauseeni menee läpi, soitan kyllä Kiss FM:n ja pyydän niitä soittamaan Hassisen Koneen "Oikeus on Voittanut" biisin.

Onko vastaavanlaisia ylläreitä tapahtunut muillekin Palasokerin lukijoille? Olisi kiva kuulla tarinoita siitä mitä kaikkea voi tapahtua silloin kun sitä vähiten odottaa...

+/- saldo : 0 |

  Anonyymi kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hui. Tuo on oikeasti pelottavaa.

  Anonyymi kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No olipas pilari, ei käy kateeksi. Löysin pilarin kissin sivuilta, linkki on http://www.kiss.fi/aamu/pilarit/pilari020829_Parkkipirkko.mp3


  KimmoVesajoki kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jep, kuten kaikki Kiss FM:n pilasoitot, myös meikäläisen huiputus löytyy mp3-muodossa arkistoituna ko. radioaseman www-sivuilta.

  Jälkikäteen ajateltuna tuo pila ei oikeastaan niin kauhealta tuntunutkaan vaan itseasiassa aika hauskalta. On ihan tervettä nauraa välillä itsellekin ja omalle kohdalle sattuneesta pilasta.

  KimmoVesajoki kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sain vast'ikään hauskan tarinan sähköpostiini, joka sopii tähän aiheeseen kuin nyrkki silmään... :)

  Kävin eilen illalla kaupassa. Olin sisällä vain noin viisi minuuttia, mutta kun tulin ulos, moottoripyöräpoliisi oli kirjoittamassa sakkolappua, koska parkkikiekko oli unohtunut. Menin poliisin luo ja sanoin "Hei, eikös sakon voisi jättää väliin, kun tämä on ainoa auto parkissa?". Poliisi ei sanonut mitään, vaan jatkoi lapun kirjoittamista. Niinpä sanoin poliisia virkaintoiseksi natsiksi. Hän katsoi minua ja kirjoitti uuden sakon etukilven puuttumisesta!! Sitten sanoinkin poliisia jo vi*un ku*ipääksi. Poliisi kirjoitti sakon loppuun, laittoi sen pyyhkijän alle, ja aloitti kirjoittamaan seuraavaa renkaiden kulutuspinnasta!! Tätä jatkui ehkä vartin. Minä haukuin poliisia ja hän kirjoitti uusia sakkoja, kunnes sanoi vievänsä minut asemalle jos vielä jatkaisin ja ihmetteli enkö välitä sakoista mitään. En sanonut mitään, vaan odottelin poliisin poistumista. Mutta minä en välittänyt, minun autoni oli parkissa nurkan takana....