Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Varokaa Isohai!!!

Krisse kirjoitti noin 21 vuotta sitten (4 kommenttia)
Isolla rahalla lanseerattu kännykkälehti Isohai, on webbiversion perusteella Isosusi.

On kieltämättä ilkeää ruveta haukkumaan muiden webbilehtiä, mutta tälläkertaa on syytä.

Henkilökohtaisena mielipiteenä Isohai kuuluu huonoinpiin tosissaan tehtyihin saitteihin sisällön puutteen vuoksi. Sisältöön olisi voitu panostaa vähän ennemmän ennen lanseerausta. Normaalien logojen ja äänien tilausten lisäksi on saatu tehtyä kolme (3) artikkelia!!!

Toivottavasti sisältö tulee paranemaan, koska pelkästään kännykkä-aiheiselle webbisaitille olisi tilausta monien tietokone-saittien jälkeen.

Taidanpa mielenkiinnosta sijoittaa pari euroa paperiversioon, ja tarkistaa löytyykö sieltä enemmän kuin kolme artikkelia ja onko loppu pelkkää logo-mainontaa.


+/- saldo : 0 |

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mikä perkeleen isohai tekisi ensimmäiseksi mieli kysyä. Aikani sivua surffailtuani löysin alalaidasta copyright -linkin, jonka perusteella voisi olettaa että Isohai on jokin Radiolinjan systeemi, tosin ei tuo valjennut vieläkään täysin että mikähän mahtaa olla homman pointti. Myydä logoja ja soittoääniä? Vakuuttavaa...

  KimmoVesajoki kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Enpäs ole moisesta kuullutkaan, pitänee tsekata. Palvelua näköjään mainostetaan vertaansa vailla olevana monikanavaportaalina. Eipä taida kuitenkaan pärjätä tälle totaaliportaalille... Kiinnostuneille tästä suora linkki: http://www.isohai.com/


  Anonyymi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jaa, no pojat ei ilmeisesti ole viettäneet aikaansa TV:n ääressä primetime aikaan.

  Itse ainakin olen nähnyt noin 10 kertaa ISOHAI mainoksen töllöstä..

  Tosin vasta nyt, luettuani Sokrusta sain lopullisen selvyyden tästä ISOHAI hypestä..

  Känny ja logot..
  Pyh, nykypäivänä tarjontaa on yhtä paljon kuin parhainpina aikoina Hesarin seksipalvelu aukeamalla..

  T: WesQ

  Anonyymi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vaikka saitti on perseestä, huomasin ärrällä samannimisen kännykkälehden. Ei ole kovin tekninen, mutta jos sen kestää, ok. Erikoisesti kamerapuhelinvertailu Nokia 7650 ja SonyEricsson P800 innosti, taisi muuten olla ensimmäinen vertailu noista vehkeistä. Kannattaa lukea, jos ei ole vielä törmännyt.