Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Hilpeitä ilmailukuvia ?

Sunkka kirjoitti noin 23 vuotta sitten (2 kommenttia)
"Unusual Aviation Pictures" -saitti tarjoilee nimensä mukaisesti kummallisia kuvia sekä siviili- että sotilasilmailun maailmasta. Mukaan kelpuutetaan vain kuvia joiden tilanteista ei ole syntynyt kuolonuhreja joten kuville voi suht’ vapaasti naureskella. Mutta naurattaako ketään enää kun näkee, miten jumbojeteillä voidaan laskeutua suurpiirteisesti, moottori kiitorataa raapien. Ei väliä oletko lentomatkustaja vai lentäjä, kuvat ovat varoittavia esimerkkejä.

Jos harrastat lentomatkustamista, älä katso "spectacular approaches"-osastolle, siellä jumbojeteillä laskeudutaan kieli poskessa, lievästi sivuttain tai matalalla lähestyen. Voimakasta sivutuulta? Kummallisista asennoista sen koneen vielä saa oikaistua sinne radalle.

Military-osastolla (1999 pictures) on hilpeä kuva jossa toinen piloteista esittelee täysikuuta Phantom-hävittäjästä, lisäksi voimme lukea kuvaan liittyvän seikkaperäisen kertomuksen.

Kuvia löytyy runsaasti jo pelkästä kentällä töppäilystä: Lastauksen aikana kone ei ole ollut oikein balanssissa ja perä on painunut maahan, nokka ylös… Koneet kolhivat toisiaan terminaalin edessä ja eräässä kuvasarjassa lentokonekontti on imeytynyt moottoriin, onneksi vain osittain koska moottori oli tyhjäkäynnillä… Kaikenlaista.

Lisäksi voimme ladata quicktime-pätkän jossa testimielessä kokeillaan minkälaista tuhoa 200 grammaa Semtexiä tekee paineistetussa koneessa. Menee aika päreiksi…

Noista kuvista pitäisi printata vihkonen jonka voisi sitten laittaa kiertämään seuraavalla lomalennolla…

Ja se osoitehan oli: http://www.aviationpics.de/

+/- saldo : 0 |

    AlexHell kirjoitti noin 23 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Voi hyvänen aika millaista menoa niissä kuvissa. Kiitos vaan, nyt ei lentomatkailu tunnukaan enää niin turvalliselta...    Jake kirjoitti noin 23 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Oli ilmeisesti joku jamppa erehtynyt selailemaan näitä samoja sivuja lentokoneessa eilen kun uutisoivat Hesarissa lentokonehäiriköstä, joka oli yrittänyt ohjaamoon lentämään konetta.