Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Rate my site

AlexHell kirjoitti noin 21 vuotta sitten (2 kommenttia)
Internet on täynnä toinen toistaan turhanpäiväisempiä arvostelusivustoja, Rate My se-ja-se. Annat kuvalle pisteitä yhdestä kymmeneen niin saat uuden kuvan ja samalla keskiarvon siitä, miten muut ihmiset ovat arvioineet edellisen kuvan. Hilpeää ajanvietettä vai arvokasta työtä? Hah!

Viaton Ratemypicture.com esittelee kuvia tytöistä ja pojista ja sukupuolen voi onneksi valita. Vaatetta on päällä ja sivusto on kaikinpuolin siveellinen. Palvelussa on kattava Top Ten-galleria. Nyttemmin huono AmIHotorNot.com sai rutkasti mainetta kun joku irvileuka lähetti sinne Tasavallan Presidentti Halosen kuvan ja Tarja sai keskiarvoksi vain vähän toista pistettä. Asiastahan meinasi nousta peräti kansainvälinen kriisi. No, ulkonäköähän siinä vaan arvioidaan, ei politiikanteon kykyä ;) Am I Hot or notissa joutuu nykyisin aika nopeasti rekisteröitymään, jos mielii kuvia arvioida.

Kotimaisista voidaan mainita City-lehden Peilikuva, jossa on myös sekä poikia, että tyttöjä. Sivusto on tietysti suomeksi ja galleriakin on hyvä. Top Tenissä on todella ihania neitokaisia. Löytyy osoitteesta: http://www.city.fi/peilikuva/

Muotitietoiset voivat silmäillä Ratemymullet.com:ia ja kauhistua. Vai ei ole takatukka muotia! Nämä herrat olivat hiusmuodin ajantasalla viimeksi 80-luvulla.

Ratemykitten.com ei ole slangia vaan ihan oikeasti siellä on kissojen kuvia.

Autoja arvioidaan Ratemyride.com –sivustossa. Minusta miehekkäin oli 797 Mining Truck ja joku toinen voi olla toista mieltä. Sinne vaan kuvat omastakin Vectrasta.

Sitten tämä internetin syvin olemus: Rateyourrack.com, Flashyourrack.com ja nykyisin huono Ratemyboobies.com ovat kaikki eri palveluja, kaikki kaikki perustuvat rintojen arviointiin ja kyllähän tytöt lipsahtavat usein kokonaan kelteisilleenkin. Ratemyrack.com vaatii rekisteröitymisen jos aikoo arvioida, mutta Top Ten-galleria on vapaa. Flashyourrackissä on valtava galleria ”paremmuusjärjestyksessä”, Rateyourrackissä vain kymmenen parasta, mutta siellä on taulukko, josta näkee, miten äänet ovat jakautuneet kunkin kuvan kesken. Ratemyboobiesin topten on poistettu. Ratemenude.com ei tottapuhuen kokonaan käsittele ihan alastomana olemista vaan keskittyy tissisivujen sijasta vähän enemmän torttupuoleen. Ratemyimplants.com:issa voit käydä arvioimassa silikoni-implantteja (tietysti tisseissä, missäs sitten), ja Rateyourwife.com keskittyy vaimojen kuviin, joista suuri osa on, internetin parhaaseen henkeen, alastin. Tiukkapipojen ei tarvitse nyt klikkailla kyseisille sivuille, siellä on sitä pornoa ja teitä on varoitettu.

Ratemypoo.com ihmisille, jotka tykkäävät katsoa pönttöön asiansa jälkeen ja saavat siitä paljon irti.

Ratemycock.com ja täällä ei sitten ole mitään kukonkuvia. Tyttöjen mieliksi tai kauhuksi paraati miesten suorituselimiä.

+/- saldo : 0 |