Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Kaiken syntipukki on Sonera

Krisse kirjoitti noin 21 vuotta sitten (1 kommenttia)
En minä mutta pojat, aina löytyy se pahempi osapuoli kaikissa pahassa ja nyt asioita verrataan Soneraan.

Olen joutunut erikoisen tapauksen todistajaksi, jouduin luupäisen suomalaisen spämmärin uhriksi.

Sain spämmiä suomeksi ja päätin mailata takaisin, ilmoitin kaverille etten ole kiinnostunut hänen roskapostistaan ja varsinkaan pyramidi-verkostomarkkinoinsta jossa ainoana ideana on kierrättää rahaa.

Ilmoitin kaverille että spämmäys ja rahankierrättäminen on laitointa, ja että poistaa minut postituslistalta. Sain mailiin lähes heti vastauksen:

  "Niin kauan kuin pidat osoitetietosi julkisesti kenen tahansa tavoitettavissa --USEASSA eri paikassa, olisi syyta pitaa hieman pienempaa aanta. TIEDAN mita teen."

Vetosin asiaan että vaikka osoitteeni on näkyvillä, niin myös puhelinnumeroni on julkinen ja siihen ei saa lähettää sms-mainontaa. Masensin myös kaveri parilla faktalla, henkilörekisterilaki johon postituslistat kuuluu, pyramidi-verkoston laittomuudesta ja palvelussa oli extra 'lotto-arvonta', tuskimpa kaverilla on tai edes tällä firmalla ole arpaislupaa.

Kaveri päätti laittaa vakuuttavan vastauksen:

  "Kasittamatonta tuo sinunkin 'laki ja jarjestys'...VAIN Suomessa ihmiset toimivat noin. EI tarvitse olla ikaansa kyykyssa sen tahden, etta on syntynyt suomalaiseksi."

Tämä aihetti niin hyvät naurut että päätin asian olla, antaa pirunparan yrittää bisneksiään.

Tänään sain uudestaan mailia samalta herralta, sisukkuus ei ole vielä loppunut. Otin asian huumorilla edellisen mailin jälkeen, ja totesin että en edelleen kaipaa paskaa sähköpostiini, kaverin vakuuttava linja jatkui:

  "Teen toita vahintaan 16 tuntia 7 paivaa viikossa, joten suonet anteeksi, etten ole huomannut sinun pyyntoasi aiemmin. "

Kova on kaveri yrittämään, normaalilla logiikalla siivojatkin pääsevät ministerin palkoille noilla työmäärillä, alan vaihto voisi olla suositeltavaa.

Otin vanhasta mailista copy-pastet ja ilmoitin edelleen että roskaposti on laitonta. Odotin että sama vakuuttava linja pitäisi ja odotus ei ollut turhaa.

  "HUOMATTAVASTI vahemman laitonta kuin esimerkiksi Soneran poikien teot kaikkia suomalaisia kohtaan viime aikoina"

Aika vakuuttavaa markkinointia, omat teot puolustellaan että joku muu on mokaillut. Jos joku tapaa kaksi ihmistä niin itse voinkin teloittaa yhden ja homma on ok.

Luin kaverin kotisivut läpi, sain sieltäkin hyvät naurut. Kaveri kertoi omista bisneksistään ja mitä on ennen tehnyt. Kaveri onkin tehnyt pitkää uraa verkostobisneksissä ja ollut ennenkin ongelmissa:

  "SkyBiz yhtiön toiminta jouduttiin haasteiden vuoksi keskeyttämään yli kymmeneksi kuukaudeksi joten on helppo ymmärtää, ettei jatkamisen mahdollisuuksia enää juurikaan ollut, vaikka kumpaakaan syytteistä ei lopulta katsottu laittomuudeksi vaan ainoastaan 'hyvän businestavan vastaisiksi'. Yhtiö lopetti lopullisesti toimintansa 5. helmikuuta 2002."

Itse olen päättänyt piruparan olla, ja odottaa ensiviikon spämmiä. Odotan mielenkiinnolla seuraavaa puolustusta spämmäykseen.

Otteet vastauksista on kopioitu suoraan maileista ja kotisivulta kirjoitusvirheineen.

+/- saldo : 0 |

  KimmoVesajoki kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minäkin erehdyin kerran keskustelemaan erään pyramidi-verkostomarkkinoinnista fanaattisesti innostuneen Jyväskyläläisen kanssa ja totesin, että ko. bisnes vaatii kyllä tietynlaisen erittäin helposti aivopestävissä olevan ihmisluonteen (joka pitää myös olla varustettu varsin alhaisella älykkyysosamäärällä)...

  Ja missä ne kaikki pyramidi-miljonäärit luuraavat, kun se on kerran niin helppoa se rahan teko. Kasapäin rahaa parin viikon työllä, muistuttaa minua ostos TV:n laihdutustuotteiden myyntilauseista "huomaat eron jo muutamassa päivässä"... :)