Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Mishkin live 18.4.2003

MrBungle kirjoitti noin 21 vuotta sitten (0 kommenttia)
Tällä kertaa keikka reportaasini tulee Bar Tompurista, Haminan kupeesta. Siellä soitti kotkalainen bändi nimeltä Mishkin ja minä olin katsastamassa sitä. Olimme kolmen hengen porukassa joista yksi oli selvinpäin koska liikuimme autolla. Paikkaan olisi ollut helppo löytää jos pyörisi sielläpäin useimminkin. Onneksi selvät ajo-ohjeet jotka löytyivät bar Tompurin kotisivuilta auttoivat meidät perille. http://www.bartompuri.cjb.net/


Paikka jossa Mishkin siis soitti oli pieni baari jumalan seläntakana. Yleisöä ei paljon ollut ja niitä vähäisiäkään ei hirveämmin kiinnostanut, lauteille olisi varmaan pitänyt nousta Popeda tai Eppu Normaali jotta sen yleisön olisi saannut lämpenemään. Alussa heitä oli vielä noin 20-30, mutta sitten väki alkoi vähentyä. Kaikki luultavasti suunnistivat pyörittämään autojaan paikalliselle radalle niin että subbarit jytisivät ja karvanopat vilahtelivat.

Bändi hoiti kuitenkin soittonsa hyvin. Keikka oli sen mukainen mitä niin loistavalle yleisölle voi suoda. Soundit olivat kohtalaiset, tosin yleisölle olisi varmasti ollut ihan sama minkälaiset soundit siellä olisi ollut. Toiseksi viimeisen kappaleen nimi Shit town osui melko sopivasti tuohon tilaisuuteen. Encorena hupailumielessä esitetty (Kitaristi laulaja vaihtui rumpali laulajaksi ja rumpali kitaristiksi) punkhenkinen kappale Matti oli kyllä loistava kevennys loppuun. Kappale ei siis ole se CMX:n kappale vain ihan heidän omaa käsialaansa.

Matti kappaleen sanat: Mikäs se matin housussa pullottaa, on niin iso että lentorataakin jo haittaa. Älä ole vihainen mattihan on vain ihminen, Matti, on kova jätkä

Hieman Bändin taustoista ja musiikista. Bändi on perustettu vuonna 1998, jäsenet: Antti Kokkomäki kitara/laulu, Mikko Hirvonen basso, Arttu Salmela rummut. Tyyliltään musiikkia voi kutsua Post-Grungeksi. Bändi on nauhoittanut kaksi demoa joilla ei sen kummempia nimiä ole, kansien värit kuitenkin erottavat ne toisistaan. Punainen on nauhoitettu keväällä 2001 ja musta joulun alla 2003, paikkana Karhulan pumppulaitoksen studio, äänittäjänä Arttu Horttanainen. Viimeisin oli Ylen X-rymän viikon 13 demo. Bändin voi seuraavan kerran nähdä livenä 26.4. Heinlahdessa, Pyhtäällä.

http://www.mishkinband.cjb.net/



+/- saldo : 0 |