Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Palasokeri V4

Jake kirjoitti noin 14 vuotta sitten (5 kommenttia)
127836884746666.jpgPalasokeri.com uudistui lennossa, syynä tähän on Dreamhost (= palveluntarjoaja), joka päivitti palvelimella ilmoittamatta ja pyytämättä muinaisen php4 version viitoseksi. Tästäpä ei tuo vanha sokru juurikaan pitänyt, vaan sylki pelkkää virheilmoitusta ja ongelman ydin oli jossain puhkipuukotetun postnuken abstraktioiden uumenissa.

V4 lähtee nyt käyntiin vähän keskenkasvuisena, tarkoitus oli vielä hieroa muutamaa ongelmakohtaa ennen julkaisua, mutta otetaan tämä nyt vaikka merkkinä ylempää saattaa ikuisuusprojekti seuraavalle asteelle, eli julkiseksi betaksi, kuten kaikki saitit nykyään taitavat olla.

Uudistuksista lienee merkittävän koko sisällön uudelleenjärjestely, tarkoituksena on pitää kaikki sisältö samanarvoisessa asemassa ja sisältötyyppi on enempi kategoria kuin syy julkaista se erilaisella logiikalla. Toinen merkittävä uutuus on pellin alla piilossa, eli erilaisia käyttöä toivottavasti enempi helpottavia kuin haittaavia toimintoja on hierottu sinne ja tänne. Niiden kokeilemisen voi aloittaa vaikka painelemalla näppäimiä t,b,l,s tai w.

Enpä ehdi tähän nyt juhlallisemmin runoilemaan, laittakaa bugtrackiin ongelmat, siellä niitä voi jossain vaiheessa priorisoida ja uusia ominaisuuksia äänestellä. Ja tällä hetkellä käyttäjäoikeuksien suhteen vallitsee demokratia ja diktatuuri, eli moderaattoreita ei ole vielä asetettu saatika muita erikoisryhmiä. Kaikki aikanaan.

+/- saldo : 0 |

  Jake kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vanha muumioituva palasokeri tulee vielä saataville jos jollain on jäänyt sinne jotain privaattiviesteihin tms. mikä pitää saada poimittua talteen (tästä voinee päätellä ettei privaattiviestejä ole siirretty tähän uuteen systeemiin). Lisäinfoa kunhan saan vanhan php:n käännettyä johonkin...

  Jake kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jahas, meinas kommentit olla toimimatta.

  Tarmo kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Palasokeri nyt myös twitterissä :
  http://twitter.com/palasokeri


  Muokattu 17.06.2010 18:58 by Tarmo.

  Jake kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jahas, näppäilyvirheen takia piti palauttaa kannasta 6h vanha versio, näin se menee...

  Esan etsimä arvostelu löytyy osoitteesta:
  http://www.palasokeri.com/arvostelu/94142


  Muokattu 17.06.2010 18:54 by Jake.

  Jake kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Twitter feediä muutettu sen verran että sinne tulee enää vain aloitukset (ketjut, artikkelit, arvostelut jne.), ei kommenttifloodia.