Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Kansainväliset Levymessut Vanhalla su 12.9.10

fibi kirjoitti noin 14 vuotta sitten (0 kommenttia)
Perinteiset, kauan kaivatut levymessut palaavat Vanhalle sunnuntaina 12.9.2010. Uudistetussa tapahtumassa on nyt mukana aiempaa enemmän levykauppiaita Ruotsista, kotimaisten lisäksi. Tarjolla on levyjä kaikissa formaateissa, niinpä esimerkiksi vinyylit ja CD:t lepäävät laareissaan lähes sulassa sovussa rinta rinnan. Haluttujen harvinaisuuksien lisäksi nykyisin messutarjonnassa on hyvin paljon tarjouslevyjä, mikä erityisesti keräilijöitä ilahduttaa.

Levymessuilla ollaan aidosti koolla samanhenkisten musiikinharrastajien ja keräilijöiden kesken, toisin kuin nyt niin suosituissa sosiaalisissa medioissa, joissa yhteydenpito on virtuaalista ja kaikkea muuta kuin aidon sosiaalista. Toisekseen levymessujen missiona on paitsi saada ihmiset taas kiinnostumaan äänitteistä, erityisesti vinyyleistä, mutta myös saada vanhan musiikinkuuntelun kulttuurin elpymään. Turhan usein musiikki on rasittavaa taustahälyä, kun sen pitäisi tarjota sen sijaan väylä rentoutumiseen ja mielenrauhaan.

Ovet ovat 12.9. auki yleisölle klo 11-16 ja pääsymaksu on 3 €. Vanha Ylioppilastalo, Mannerheimintie 3, Helsinki. Tervetuloa!

http://www.record.fi/

http://levyilmot.blogspot.com/

http://levymessut.spaces.live.com/

http://levymessut.blogspot.com/

http://www.myspace.com/recordfair

http://www.facebook.com/event.php?eid=121505674567744



+/- saldo : 0 |