Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Markka in!

vaskela kirjoitti noin 12 vuotta sitten (1 kommenttia)
Markka in!

Hallituksen euron tukemiseen tarkoitettu tupla tai kuitti ohjelma, lievennettiin. Euroa tuetaan 8,0 miljardilla ja oli päätetty tupla tai kuitti, eli summa on kohotettu 16 000 miljoonaa eli 16,0 miljardiin. Summaa alennettiin nyt 12 miljardiin eli 12 000 miljoonaan. Tähän mennessä muille maille; Irlanti 770 miljoonaa, Islanti 320 miljoonaa, Kreikka 1,6 miljardia, uutena Portugali 1,2 miljardia ja tämä on vasta alkua. Erotaan EU:sta. Suomen ei tarvitsisi maksaa EU-jäsenmaksuja tai tuskailla muiden maiden talouden kanssa. Valtion velka kasvaa 15,4 % 78 miljardista 90 miljardiin ja kaikki tämä vain muiden maiden pelastamiseksi, mutta kuka pelastaa Suomen sitten?
Ensimmäinen askel EU:sta eroamiseen on markka takaisin. Myydään jälleen Suomen kansalle valtion obligaatioita, mutta nykyaikaan sopisi kotimainen pörssi merkintä. Maksetaan ulkomaanvelka pois. Eli merkitse esim. 500,-/5 v. valtion obligaatio ja mikäli tarvitset rahaa kesken kaiken, voisi obligaation myydä kotimaisessa pörssissä. Valtio maksaisi obligaatiosta aina sen hinnan takaisin mikä siihen on sijoitettu koron/v.. Korko voisi olla 0,5 % korkeampi, kuin mitä ulkomaille maksettu on. Raha jäisi Suomeen pyörimään ja auttaisi kansan taloutta nousuun. Valtio saisi maksamistaan koroista verotuloa. Myös ulkomaille 1995 siirretyt varat, joita Suomen valtio lainaa tällä hetkellä takaisin, palautuisivat takaisin Suomeen. Ei tarvittaisi mitään veronkorotuksia, vain 1995 varallisuusveroa karanneet pääomat takaisin.
Valtion obligaatiot myyntiin Suomen kansalle ja markka takaisin. Sitten voimmekin turvallisesti erota EU:sta. ETA on erillinen sopimus, se ei vaadi kuulumista EU:n ytimeen. Kansalainen muista äänestää Suomelle mahdollisuus.

Jyrki Vaskela
Eduskuntavaaliehdokas
Itsenäisyyspuolue Uusimaa.
http://areena.yle.fi/ohjelma/4935+/- saldo : 0 |

    k.p.tikka-ri kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Hei! Sit kun saatte markan takas & eron EUsta, niin seuraavaksi sit voisitte alkaa kamppanjoimaan Helsingin erottamisesta muusta Suomesta.