Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Kinetik Control Popkomissa, uusi albumi tekeillä

Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten (0 kommenttia)
kinetikcontrolheaven.jpgKinetik Control esiintyy tämän vuoden Popkomm-musiikkimessuilla Berliinissä keskiviikkona 7.9 järjestettävällä K17-klubilla. Popkomm on yksi maailman merkittävimmistä musiikkitapahtumista, jonka myötä lukuisat yhtyeet ovat ponnistaneet maailmanmaineeseen.

http://www.k17-berlin.de/content.php?page=concert_details&sub=1&conid=3511&lang=&SID=hvrrud006uencda3p6ai8q2an4

Kinetik Control on äänittänyt uutta materiaalia kaikessa hiljaisuudessa kesän mittaan. Tulevan kolmannen albumin myötä Kinetik Control astuu yhä syvemmälle tunnelmallisen rockin maailmaan, haudaten taakseen alkuaikojen vaikutteet. Uudelta albumilta ei puutu energiaa, sillä rockin alkuvoima virtaa yhtyeen musiikissa väkevämpänä kuin koskaan aikaisemmin. Kinetik Control tekee levyllä yhteistyötä yhdysvaltalaisen huippumasteroija Ted
Jensenin kanssa. Jensen on yksi maailman kuuluisimmista alan osaajista, joka on masteroinut mm. Lady Gagan, Britney Spearsin ja Metallican viimeisimmät tuotokset. Miksauksesta vastaa jälleen kerran bändin kotimainen luottomies Jyrki Tuovinen (mm. Apulanta, Irina, Uniklubi, Kalle Ahola yms.).

Kinetik Control julkaisee syyskuun 28. päivänä uuden singlen ”Heaven’s Disgrace”. Kappale on toimitettu hiljattain radioille ja se on otettu yhtyeen tulevalta, toistaiseksi vielä nimeämättömältä kolmannelta albumilta. Kappale on ollut ennakkokuuntelussa Spotifyssä 31.8 alkaen ja on saatavilla rajoitetun ajan ennakkoon myös Itunesin kautta.

+/- saldo : 0 |