Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Sielun veljet Logomon ensimmäinen kotimainen rock-akti

Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten (0 kommenttia)
Legendaarinen Sielun Veljet avaa uuden aikakauden kotimaisessa esittävässä taiteessa, kun yhtye esiintyy 7.12. uudessa ja ainutlaatuisessa Logomossa, Turussa. Suomen oloissa huikea tilaprojekti on loppusuoralla ja lopputulos nähdään alkutalvesta. Muunneltavine tiloineen Logomo taipuu moneksi ja tulee olemaan lopullisine kapasiteetteineen täysin omassa luokassaan maamme esiintymispaikkojen joukossa.

Ismo Alangon, Jukka Orman, Alf Forsmanin ja Jouko Hohkon muodostama Siekkarit teki huikean paluun menneen kesän Ilosaarirockissa ja on itseoikeutetusti ensimmäinen suomalainen Logomossa esiintyvä, kotimainen rock-yhtye. Jäsenet kutsuvat alkutalven kiertuettaan Herätysliikkeeksi, eikä syyttä - siksi hypnoottista tavaraa on veljeksiltä luvassa.

Logomon esiintymisen pääsyliput ovat myynnissä Menolipussa ja Tiketissä. Liput maksavat 32 euroa, johon hintaan lisätään ennakko-ostokulut ostopaikasta ja -tavasta riippuen. Logomon ovet avataan keskiviikkona 7.12. klo 19.00 ja tilaisuuden ikäraja on 18 vuotta.

+/- saldo : 0 |