Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Sadistik Forestilta "Death, Doom, Radiation" kakkoslevy alkuvuodesta

Jake kirjoitti noin 13 vuotta sitten (1 kommenttia)
Sadistik Forestin itsenimetty debyyttialbumi on saamassa odotetun seuraajansa. Yhtye on kuluvan syksyn ajan nauhoittanut uutta albumiaan, tuottaja Samu Männikön hoteissa. Julkaisua lupaillaan alkuvuodelle 2012 Violent Journey Recordsin kautta. Levy tulee kantamaan nimeä ”DEATH, DOOM, RADIATION” ja se edustaa bändin mukaan merkittävää askelta yhtyeen uralla.

"Tätä levyä on sävelletty pitkään ja hartaasti. Heitimme kuluneen vuoden aikana miltei albumillisen musiikkia poiskin paremman materiaalin tieltä", kertoo vokalisti/basisti Markus Makkonen. "Samu on potkinut meitä päämäärätietoisesti yli mukavuusrajojemme ja albumi esitteleekin huomattavan soitanallisen ja sävellyksellisen kehitysaskeleen."

Kappalelista ja kansitaide tullaan julkistamaan lähempänä julkaisuajankohtaa.

Sadistik Forest kitaristi Matti Salo joutuu koulukiireidensä takia jättämään kevään keikat väliin. Matin tuuraajana lavoilla nähdään Se, josta ei puhuta –yhtyeen Heikki Matero. Ensimmäinen SF keikka Heikin kanssa heitetään 3.12.2011 Oulussa Nuclear Nightclubissa.Sadistik Forestin voi nähdä lavoilla seuraavasti:

03.12.2011 Nuclear Nightclub, Oulu. w/ Mormant De Snagov ja Ablaze in Hatred

16.12.2011 Varjobaari, Tampere. w/ Mormant De Snagov, Murha ja Ablaze in Hatred

21.01.2011 Balls, Kajaani w/ Skirmish ja Domination Black

+/- saldo : 0 |

    Doc.B.D kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
    En uskaltanut pistää ääniä päälle, mutta onko bändin nimi ja videon taustalla oleva ylikarsittu, epäluonnollisen näköinen talousmetsä kannanotto tehometsätaloutta vastaan?