Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Hammer Les` julkaisi esikois-singlen

Jake kirjoitti noin 12 vuotta sitten (0 kommenttia)
Asennepitoista rock-musiikkia soittava trio Hammer Les` syntyi vuoden 2011 alussa pian sen jälkeen, kun laulaja-kitaristi Lasse Hyytinen muutti Helsingin vuosien jälkeen takaisin synnyinseudulleen Lappeenrantaan. Bändin jäsenet ovat tunteneet toisensa jo vuosikymmenten ajan, mutta ovat nyt ensimmäistä kertaa samassa yhtyeessä. ”Jo ensimmäisistä treeneistä lähtien oli kaikille selvää, että tämähän toimii helvetin hyvin! Kemiat ja musiikkimaku kohtasivat heti, ja kun kaikilla on paljon keikka- ja bänditaustaa, oli lastentauditkin podettu jo alta pois. Musiikin tekeminen on pitkästä aikaa todella hauskaa ja vapautunutta. Hyvä fiilis huokuu jätkistä sekä kaikesta tekemisestä bändin ympärillä.” Hyytinen kertoilee.



Nyt julkaistu single on bändin ensimmäinen julkaisu ja se on ladattavissa ilmaiseksi netissä.. ”Halusimme tehdä livemäisen tallenteen vanhan liiton malliin, ja äänitimme analogitekniikkaa käyttäen vanhan kyläkaupan tiloissa. Klikkiraitoja ei käytetty eikä miksauksessakaan yritetty silotella rosoa pois. Biisi on soitettu livenä äänitteelle, ihan niin kuin keikoillakin tapahtuu. Nykyajan studioiden pro-tools hifistely kun on mennyt jo vähän liian pitkälle.” Hyytinen sanoo.

Bändi kertoo tähtäävänsä suoraan ulkomaisille markkinoille ja tavoitteena onkin seuraavan parin vuoden aikana saada pää avattua Euroopan keikkapaikkoihin. ”Klubi- ja festarikeikat Euroopassa kiinnostavat erityisen paljon Tietysti myös Suomessa on paljon keikkapaikkoja, joissa meidän musiikki varmasti toimii hyvin. Ylipäätään olemme ennen kaikkea livebändi joka viihtyy lavalla paremmin kuin studion nurkissa näpertämässä.” Bändi kertoo.

Singlestä valmistunut musiikkivideo on tehty CityViceTv:n videotuottaja Juha Huttusen kanssa yhteistyössä, ja se on kuvattu kaatopaikalla. ”Halusimme kuvauspaikaksi mahdollisimman raadollisen paikan, ja mikä olisi siihen parempi kuin kaatopaikka. Juhan kanssa on tehty aiemminkin hommia videoiden parissa. Hän on kaiken osaamisensa lisäksi loistotyyppi jonka kanssa tullaan varmasti tekemään vielä monta videoprojektia.” Hyytinen sanoo.

+/- saldo : 0 |