Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Lunar Pathin debyytti ulos helmikuussa

Jake kirjoitti noin 12 vuotta sitten (0 kommenttia)
lunarpathmmfrontsmall.jpgTappio vai kuolema? Onko parempi tuhota ja rakentaa uudelleen, kuin tukehtua hiljalleen? Näitä kysymyksiä ja ajatuksia käsitellään Lunar Path -yhtyeen debyyttialbumilla, joka kantaa nimeä Memento Mori. Levy julkaistaan helmikuun ensimmäinen päivä kuluvaa vuotta Inverse Recordsin kautta.

Memento Mori on konseptialbumi, joka asettuu venyttämään perinteisen melodisen metallin rajoja synkällä ilmapiirillään. Tämä painajaismainen matka helvettiin ja takaisin inspiroi itsensä masennuksen ja kuoleman kautta huonoon onneen, tuhopolttoon ja bändin sisäisiin kokoonpanomuutoksiin, joita bändi kohtasi viime vuosien aikana. Nämä asiat muovasivat Lunar Pathin nykyiseen dynaamiseen muotoonsa, joka ei pelkää tarttua musiikkiin perinteisen metallin tai progresiivisin keinoin. Memento Mori onkin täynnä lupauksia sävelten aiheuttamista laukaavista sydämistä ja kohoavista kulmakarvoista. Näistä pitävät huolen myös levyllä vierailevat Attila Csihar (Mayhem, Aborym), Tuomas Saukkonen (mm. Before the Dawn), JP Leppäluoto (Charon), ja Antti Leskinen (Fatal Sound Project)

Lunar Path sai alkunsa vuonna 2006, julkaisten muutaman demon ja EP:n ennen Memento Morin nauhoitusten aloittamista. Aikaisessa vaiheessa vuotta 2010 bändi joutui tuhopolton uhriksi. Ilmiselvän häiriintynyt henkilö sytytti tahallisen tulipalon bändin harjoitustilojen alakertaan bändin soittaessa yläkerrassa. Pelastautumisen yhteydessä yhtyeen kitaristi ja levyn tuottaja Jonas Eriksson loukkasi pahasti jalkansa. Onneksi kukaan muu ei loukkaatunut ja bändi palasin pian lavoille kiertäen Skandinaviaa Deathstarsia ja Paul DiAnnoa lämmitellen, Jonaksen soittaessa koko kiertueen ajan jalka kipsissä, pyörätuolissa istuen.



+/- saldo : 0 |