Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Rock Star - Jokapojan unelma toteutuu

KimmoVesajoki kirjoitti noin 21 vuotta sitten (5 kommenttia)
Katsoin noin viikko sitten Stephen Herekin (mm. Bill & Ted's Excellent Adventure) vuonna 2001 ohjaaman leffan Rock Star, jossa kosketellaan ainakin kaikille minunlaisille 80-luvulla kasvaneille pojille herkkiä aiheita, eli unelmaa rock tähteydestä.

Olin positiivisesti yllättynyt elokuvasta, sillä se oli paljon parempi kuin odotin. Rainan soundtrack on erinomainen ja sivurooleissa näyttelevät oikeat kasaritukkahevistarat, kuten Zakk Wylde (mm. Ozzy Osbourne), Blas Elias (Slaughter), Jason Bonham (Led Zeppelin) ja Jeff Pilson (Dokken) varastavat koko shown ja leffan keikkakohtaukset ovat sen mukaiset.

Nupit väännetään siis täysillä kohti kaakkoa ja tukkahevi raikaa, mutta hyvin osastaan elokuvan päähenkilönä Chris "Izzy" Colena suoriutuu "Marky Mark" Whalberg ja hänen tyttöystävänään Jennifer Aniston. Leffa on hyvä kokonaisuus, jossa on tuhti annos messevää musiikkia ja menoa, mutta myös asiaa päähenkilön alkaessa pohtimaan rock tähteyttä ja sen merkitystä hänen elämälleen. Suosittelen lämpimästi kaikille teille, jotka olette junnuna tukkaheviä kuunnelleet ja rock tähden urasta haaveilleet.

Arvosana : 10

+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Viisi tähteä? Ohoh, vaikea uskoa, niin paljon tuosta on negatiivista palautetta tullut vastaan. Olisihan tuo toki joskus hauska nähdä. Kyllä ainut 5 staran rock-leffa toistaiseksi on ollut Spinal Tap.

  Arvosana : 10

  KimmoVesajoki kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Taisi tulla epähuomiossa annettua pari tähteä liikaa, mutta leffa on hyvä jokatapauksessa vaikkei nyt Spinal Tapin veroinen tietenkään.

  Arvosana : 7

  Sunkka kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ai se onkin siis hyvä leffa? Sittenhän se pitänee katsella läpitse. Aihepiiri kiinnostaa, mutta luulin sen olevan jotain jätettä.

  Arvosana : 10

  Lazer kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  "Jason Bonham (Led Zeppelin)" ?

  Arvosana : 7

  Sunkka kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ostin tuon leffan sitten Anttilasta ja kyllä täytyy sanoa, että olipas hyvä pätkä! Oikeesti! Tietyllä ennakkoluulolla aloimme sitä katsella, mutta ennakkoluulot hälvenivät tosi nopeasti, elokuva on mainio.

  Arvosana : 10