Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Mogwai: My Father My King

Janus kirjoitti noin 21 vuotta sitten (0 kommenttia)
mogwai.jpgEP-levyt ovat usein aika turhauttavia ja epämääräisiä levyjä. Levyllä saattaa olla muutama biisi, joista osa aikamoista täytettä tai sitten joitakin biiseistä hyödynnetään tulevalla pitkäsoitolla. Mogwain My Father My King on toista maata: se sisältää yhden 20-minuuttisen kappaleen ja on aivan täyttä tavaraa.

Hieman yllättäen musiikki on tavallista raskaampaa ja äänekkäämpää Mogwaita. Teoksen perustana on hypnoottinen kitarakuvio jota jauhetaan ja se on kuin pitkä trippi joka edetessään paisuu ja voimistuu. Melkoista kitaramyrskyä saadaan ja viimeiset minuutit ovat feedbackorgiaa. Musiikkia on turha lähteä sen kummemmin analysoimaan – tässä ei voi muuta kuin antautua. Tämä on joko tylsä tai hieno, riippuu kuulijasta. Jos tämän tyyppinen tavara kolahtaa niin ei muuta kuin kokeilemaan.

Koska EP-levyt ovat usein saatavilla vain niin kauan, kunnes painos on myyty loppuun, niin neuvonpa hankkimaan tämän vielä kun se on mahdollista. Tätä voi suositella ihan kaikille Mogwaista kiinnostuneille - myös vasta-alkajille.

(PIASV 007 CD)

Arvosana : 8

+/- saldo : 0 |