Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Total Devastation : Roadmap of Pain

MrBungle kirjoitti noin 21 vuotta sitten (0 kommenttia)
roadmap.jpgKotkan suunnalta ponnistava Industrialmetelipumppu Total Devastation on saannut vihdoin valmiiksi debyytti levynsä ja se on odotusten mukainen. Jo aikaisemmin demoillaan mainetta niittänyt bändi lyö tiskiin sellaisen metallilevyn että heikompaa alkaa hirvittämään. Rankkoja kitaroita, höystettynä koneäänillä (jotka sopivat kuin nyrkki silmään tuon kaiken muun keskelle), laulanjan raivoa vaahtoava laulu ja rumpalin tarkkuus luovat todella toimivan kokonaisuuden. Levyn anti on pääosiltaa todella agressiivista ja keski-tempoista, joka paikoin villiintyy nopeaan blast beat mättöön. Levyltä löytää kyllä rauhallisiakin kohtia jotka tasapainottavat loistavasti muuten niin raivokasta menoa. Hyvänä esimerkkinä on kappale nimeltä Production Peak, silti levy ei missään vaiheessa muutu lepsuksi vaan paahtaa välin hengähdyksistä huolimatta täydellä teholla alusta loppuun.

Levyn kaikki kappaleet ovat omalla tavallaan loistokkaita, mutta henkilökohtaisesti levyn parhaimmat kappaleet ovat seuraavat, järjestys on satunnainen: Fragments (kappaleessa tulevat koneet esille hienosti), Production Peak (kiva hengähdystauko keskellä levyä), Let It Bleed (sen loistavien sahausriffien ansiota), Prepare to Die (hieno viulu aloitus vaihtuu Rob Zombiemaiseen rynkytykseen), Ignorin Pain (hienoja äänimaisemia)

Yhteenvetona voin sanoa että todella kova metallilevy josta kuullaan vielä jo kuultuakin enemmin tulevaisuudessa, hitaamman puoleiset kohdat ovat minun mieleen. Kaikkiketkä vähänkin metallimusiikkia kuuntelevat, suosittelen hankkimaan kyseisen levyn, kannattaa toimia nopeasti sillä levyt saattavat loppua kesken. ;)
http://www.firebox.fi/

Arvosana : 9

+/- saldo : 0 |