Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Atlantic Ocean: Tranquillity Bay

k.p.tikka-ri kirjoitti noin 21 vuotta sitten (2 kommenttia)
Love Records LRLP 18. Orkesteri oli kait Ruotsista. Kokoonpanoa en tiedä, tämä mun levyni on divarilöytö ja tän välistä puuttuu se infoläystäke. Muuta tuotantoa ei taida olla julkaistu ainakaan Atlantic Oceanin nimellä. Kansi. Se on mu-va valokuva kait siitä Atlannin valtamerestä. Kuva kulkee ympäri kannen ja kansi avautuu etusivun keskeltä kuin ladon ovet. Sisäkansissa on valokuvia sodasta, saastumisesta ja siirtomaista. Elämme Vietnamin aikaa, olisko vuosi jotain 70...Siis odottaa sopii poliittista musiikkia Loven 70-luvun malliin. No ekalla puolella vois olla teos nimeltä What is the time, tätä nimittäin lauletaan useammassakin välissä. Biisejä on monta ja niiden tyylit vaihtelevat prog-rock-jatsi-kantri-bluesrock-fugs-latino-akselilla, vokaaliosuudetkin tulee ainakin 3 eri kielellä. Instrumentaatiosta mieleen tulee sähkökitara, huilu, kolistimet ja urut... Levyn tokalla puolella on sitten warsinaista progea, parikymmentäminuttinen Weather; Snow,Wind,Sun, joka alkaa kolistelu-jazzina, syntsaa oli kans, ja jatkuu urkuprogena, joka paikoitellen kuulostaa ihan Wigujen Luulosairaalta, ja jatkuu sit toisessa osassa hienolla, melodisella lauluosuudella, ja kolmas osa on sitten moninaisempaa kamaa, psykedelia tulee mieleen paikoitellen, sitarkin soi jossain kohtaa.....
Mielenkiintoinen levy kaikenkaikkiaan. Tarttes saada cd-julkaistuksi.

Arvosana : 8

+/- saldo : 0 |

    Hezzu kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Love Proge Kakkoselta löytyy tuo Weather-eepos. Bändin kokoonpanoksi sanotaan seuraavaa:

    Göran Ahlin: kitara
    Jan Bandel: rummut
    Sten Bergman: koskettimet, viulu ja saksofoni
    Björn J:son Lindh: piano ja huilu
    Staffan Stenström: laulu ja basso

    J:son on tuttu tyyppi soololevyistään ja Janne Schaffer yhteyksistään. Sten Bergman soitti kuulemma myöhemmin Fläsket Brinnerissä.

    Arvosana : 8

    M.Paisley kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kova levy tosiaan, kokonaisuus ei oikein kuitenkaan jaksa kantaa. CD:lle tuo kuitenkin kuuluisi, vinyyleista saa pulittaa itsensä kipeäksi. Pommittakaa muutkin Loven suuntaan, josko kulttuuriteko olisi mahdollista. Saakos kysästä että paljon itse köyhdyit tuosta? Se liite on kyllä erityisen hieno, mutta kyllä ilmankin pärjännee.

    Arvosana : 8