Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Vibravoid: Maximum Void Vibration DVD

Astro kirjoitti noin 19 vuotta sitten (2 kommenttia)
vibradvd.gifNasoni Records (NASONI DVD-01)

Tämä on ensimmäinen Nasonin julkaisema DVD ja olen erittäin tyytyväinen että kyseessä on nimenomaan Vibravoid, jota en koskaan voi tarpeeksi kehua. Maximum Void Vibration on todella tuhti paketti, sillä siltä löytyy lähes 4 ja puoli tuntia aivot räjäyttävää psykedeelistä rockia erittäin mielenkiintoisin hallusinatorisin monivärisin projektioin varustettuna! DVD on koostettu useista eri live-esiintymisistä, joista vanhimmat ovat bonusmateriaalina olevilta Vibravoidin esiasteilta Motley Motion ja Void Forum ja ovat peräisin 90-luvun alkupuolelta. Uusin materiaali videolla on vuodelta 2002. Kaikilla keikoilla on myös valopuoleen satsattu melkoisesti. Pari pitkää, ambientimpaa kappaletta vetävät pojat kyllä kahden miehen voimin päivän valossa ilmeisesti jossain galleriassa tai kaupassa.

Vibravoid on ehdottomasti yksi lempibändeistäni tällä hetkellä, joten tämä DVD on minulle oikein mieluinen. Vaikka ilmeisesti kaikki keikat on kuvattu VHS:lle, on niistä monet kuvattu kuitenkin kahdella tai useammalla kameralla, ja nämä on editoitu ihan tyylikkäästi. Johonkin on myös lisätty jälkikäteen efektejä, ettei meno vaan pääse liian streitiksi lipsahtamaan. Mistään super-hifi-tekniikan huippusuoritukseksi tätä levyä ei voi sanoa, mutta minusta laatu on kuitenkin erittäin hyvää amatööritasoa ja kyllä musiikin ja optiikan laatu korvaa pienet puutteet. Eikä levy nyt yhtään huonolta soundaakkaan, joten ei muuta kuin äkkiä ostamaan tämä rajoitettu, 300 kappaleen tuotos. Hinta on vaivaiset 15€. Hyvää matkaa!

Arvosana : 9

+/- saldo : 0 |

    StarLion kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joo, loistava paketti.

    Hiukan kyllä puuduttuva kun aika aikasamanlaista tavaraa, mutta pienenpinä annoksina oikein loistavaa tavaraa!

    Arvosana : 9

    Astro kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No ei kai juuri kukaan nyt 4,5 tuntia putkeen tuommoista synapsien paukutusta jaksa... Parissa, kolmessa erässä menee hyvin.