Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Simple Minds: Black & White 050505

Lerxst kirjoitti noin 19 vuotta sitten (0 kommenttia)
Herranjestas!

Simple Minds on tehnyt yli kymmenen vuoden rupukauden jälkeen upean levyn! ISO, mutta tyylikäs soundi on täällä jälleen, mutta ei toki niin rock-vaikutteisesti kuin edellisellä omasta mielestäni onnistuneella kokonaisuudella "Good news from the next world" vuodelta 1994. Niin, voin jo taas kuulla tuhahdukset "tuoko muka oli hyvä levy" - mutta miettikääpä moniko yhtyeen lukuisista levyistä on ollut kantava kokonaisuus eikä vain parhaimmillaankaan muuta kuin parin todella ison hitin varassa keikkuva epälaatuinen tilkkutäkki?

Pidän upeista levyn aloituksista. Tässä on sellainen. "Stay visible" on kuin voimakkaasti päivitetty henkäys Disintegrationin ajan Curesta ilman Curea. Saikohan tuosta mitään tolkkua? No, joka tapauksessa yritän sanoa että kappale on hienolla tavalla hieno, sävellys ja soundit kohdallaan. Juuri näin! Eikä seuraavana jatkava sinkkubiisi "Home" juuri lämmittelijälleen häviä. Stranger, Different world, Underneath the Ice... Kappaleet soljuvat, enkä voi todeta kuin olevani oikeaoppisen stadionpopin äärellä, joka tänä päivänä on melko harvinaista ilman samanaikaista myötähäpeän tai tylsyyden tunnetta. Tämä ei todellakaan ole mitään Franz Ferdinandia, vaan SIMPLE MINDS jumaliste! Vasta viimeisen kappaleen "Dolphins" aikana huomaan jotakin junnaavaa, tämä kun ei kovin hyvin sovi muun materiaalin kanssa samalle kiekolle.

Tekstien arvosteleminen on toissijaista tällä hetkellä, mutta pikku miinus tulee esitystavasta kansivihkossa - pitkän pitkä hilirimpsis ja KAIKKIPUTKEENISOILLAKIRJAIMILLAETTÄOLISIOIKEINHANKALAALUKEA :(- Tästä ja viimeisestä kappaleesta johtuen puolikkaan tähden pudotan pois pelistä. Kuitenkin, ansaitut pisteet ja suositukseni! Hyvälle tuulelle tässä tulee ainakin meikäläinen!

Arvosana : 9

+/- saldo : 0 |