Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

High Hypnotic : Armed And Dangerous

Jake kirjoitti noin 18 vuotta sitten (0 kommenttia)
highhypnotic.jpgHmm. Pitäisi kai ryhdistäytyä näiden arvosteluiden tai niiden aikataulun kanssa. Pahoittelut taas kerran bändille, tämäkin demo lähetettiin minulle jo kesällä, mutta kiekko piileskeli välillä autossa ja välillä siinä lajittelemattomien pinossa. No, mennäänpä viimein asiaan.

High Hypnotic ilmoittaa olevansa parikymppisistä nuorukaisista koostuva parin vuoden historian omaava viisijäseninen metallipumppu, bändin jäsenet vaikuttavat Anjalankoski-Joensuu akselilla. Armed And Dangerous on High Hypnoticin kolmas demo, vaikuttajikseen bändi ilmoittaa Metallican, Slayerin ja Machine Headin. Ilman tuon alleviivaustakin saatekirjeessä olisivat nuo olleet varmasti lähimmät vertailukohteen mitä bändistä ensimmäiseksi mieleen tulee, tältähän se varmasti kuulostaisi jos nuo em. orkesterit pistäisi samaan pirtelöön. Slayerin haju tästä jää päällimmäisenä leijumaan, ainakin patteriston takana on Lombardoa varmasti kuunneltu, ehkäpä laulajankin soittimesta.

Kotipajan tekeleeksi Armed And Dangerous soundaa muhkealta ja demoksi omaa varsin hienostuneet soundit tässä genressä, live-henkinen soundimaailma kerrankin toimii. Kiekolta löytyy kolme biisiä, jotka tarjoilevat mallikkaan peruskattauksen lekalla hakattua metallia, biisit ovat pakettina varsin kompakteja sävellyksiä, eli kokonaisuudesta ei erityisesti mitään epäkohtia tai erinomaisuutta hipovia suorituksia korvaan pistele. Laulajan ulosanti on ehkä välillä eniten demo-henkistä, mutta huutolaulu kuulunee genren tyyliin erottamattomasti. Eniten jää kaipaamaan sitä aina ikävöityä persoonallisempaa otetta. Toisaalta vanhana Slayer-fanina oli ihan mukava kuulla että vanhan liiton äijille tehdään tällaisia kunnianosoituksia. Eri asia on sitten että saako näillä kunnianosoituksilla jalansijaa nykyajan musiikkimarkkinoilla.

High Hypnotic on:

Johnny (Juuso Mäkelä) - laulu
Ozzy (Ossi Viren) - kitara
Eza (Esa Viren) - kitara
mAttitude (Matti Huopainen) - basso
Bålls (Mikko Huopainen) - rummut

Arvosana : 7

+/- saldo : 0 |