Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Enter My Silence : Coordinate : D1SA5T3R

EberkJuho kirjoitti noin 18 vuotta sitten (0 kommenttia)
covercd.gifSuomalainen Enter My Silence on viiden vuoden tauon jälkeen julkaissut toisen levynsä. Itse en yhtyeen debyyttiä ole kuullut, lähden siis puhtaalta pöydältä. Teoriassa tällä levyllä on kaikki kunnossa. Taitava bändi, joka on nähnyt vaivaa biisien teossa; tyyliä on vaikea määrittää, koska levyllä sekoitetaan erilaisia metallin alalajeja; levyn kesto on sopivat 35 minuuttia.

Teoria ja käytäntö eivät yleensä ole sama asia, eivätkä ole nytkään. Enter My Silence saa paikoitellen musiikkinsa toimimaan, mutta pääsääntöisesti jokin ei toimi. Jokaisessa laulussa on hyviä ideoita, mutta kokonaisuutena ne eivät toimi - paitsi ensimmäinen laulu Thin Red Line. Välillä bändi flirttailee Göteborg-metallin kanssa, mutta melodiat eivät ole riittävän mieleenpainuvia. Toisaalta bändi mättää Diablon lailla (varsinkin laulaja muistuttaa Diablon Nygardia) ja välillä flirttailee nyky-thrashin kanssa. Nämäkään kohdat eivät aina toimi niin hyvin kuin voisivat (lue: riffin pitäisi saada tukan heilumaan automaattisesti, mutta tukka/pää ei automaattisesti heilu.)

Ei levy huono ole, sillä biiseistä löytyy paljon hyviäkin ideoita. Ja aiemmin mainittu Thin Red Line on lähes hittiainesta. Levyn tuotanto on erinomainen, ja niin on bändin soittokin. Levyltä vain uupuvat toimivat biisit. Silti, olen paljon huonompiakin levyjä kuullut. Melodisemman mätön ystävillä tämä levy saattaisi toimia.

Julkaisija: JMT-Music
Julkaistu: 27. 2. 2006

Biisilista:
1. Thin Red Line
2. Spin
3. For a Place in the Sun
4. Silent Treatment
5. Coordinate: D1SA5T3R
6. The Paradox of Two
7. Unspoken Words
8. Insignificant
9. 9mms to Deliverance

Enter My Silence:
Teemu Hokkanen - rummut
Arto Huttunen - kitarat
Mika Lisitzin - laulu
Tuomas Jäppinen - kitara
Ville Friman - basso

Arvosana : 6

+/- saldo : 0 |